UUTTA Design-ilmanjäähdytin PAE 29: ympärivuotisesti käytettävä 3-in-1-ilmanjäähdytin jäähdytykseen, tuuletukseen ja ilmankostutukseen – vihdoin saatavana

Uusi, vihdoin saatavana oleva design-ilmanjäähdyttimemme PAE 29 on joka tavalla cool! Uskomaton hinta yhdistettynä lyömättömään hinta-laatusuhteeseen varmistaa hyvän mielen ostohetkestä alkaen. Ja aina vain paranee: innovatiivinen teknologia yhdistää nerokkaasti jäähdytyksen ja tuuletuksen kuumia päiviä ja ilmankostutuksen kylmiä päiviä varten. Eikä siinä tosiaankaan vielä kaikki: elegantti mustavalkoinen muotoilu tekee ilmanjäähdyttimestä todellisen katseenvangitsijan – niin kotona kuin toimistossakin. Kaiken lisäksi voit myös pienentää virustartunnan riskiä ilmankostutustoiminnon avulla. 

Uuden 3-in-1-design-ilmanjäähdyttimen PAE 29 avulla voit nauttia kuumina kuukausina tuulettimen tuottaman raikkaan tuulenhengen ja luonnollisen haihdutusjäähdytyksen yhdistelmästä. Näin puhallat kesähelteen ulos huoneesta ja voit nauttia samalla viilentävästä raikkaudesta ihollasi märkäsuodatusperiaatteeseen perustuvan luonnollisen haihdutusjäähdytyksen ansiosta. Lisäksi voit myös käyttää mukavuusilmanjäähdytintä 3-portaisen propellipuhaltimen ansiosta myös virkistävänä tornituulettimena. Kylminä vuodenaikoina hyödyt PAE 29:n ilmankostutustoiminnosta, joka luo huoneeseen miellyttävän ilmaston. Tämä suojaa nenän, suun ja nielun limakalvoja kuivumiselta usein liian kuivan lämmitysilman johdosta.

Ja mikä parasta: Lisäksi sisäilmassa olevien virusten – koronavirus mukaan lukien! – ja bakteerien leviäminen vähenee 50 %:n ilmankosteudesta alkaen. Sillä kun tartunnan saaneet henkilöt levittävät yskiessään pieniä influenssa- tai flunssaviruksia sisältäviä pisaroita huoneilmaan, liian kuiva ilma suorastaan kuivattaa nämä pisarat, mikä pitää taudinaiheuttajat pidempään tartuttavina. Mutta suhteellisen ilmankosteuden ollessa optimaalisella 40–60 %:n alueella pisarat kutistuvat vain sen verran, että niiden suolapitoisuus kasvaa, mikä puolestaan tappaa bakteerit ja mikro-organismit, Näin minimoit pysyvästi influenssariskin ja vähennät hengitysteiden virustartunnan vaaraa!

Näin se käy

Design-ilmanjäähdyttimen PAE 29 vesisäiliön tilavuus on 4 litraa, ilmamäärä 100 m³/h ja kosteutusteho 0,33 litraa/h, ja se tarjoaa yli 12 tunnin ajan virkistävää viilennystä yhdellä ainoalla vesisäiliön täytöllä. Jäähdytystehoa voidaan vielä tehostaa kahdella toimitukseen sisältyvällä kylmäakulla, jotka asetetaan yksinkertaisesti vesisäiliöön.

3-portaista propellituuletinta voidaan käyttää myös ilman ilmanjäähdytystoimintoa. Automaattinen oskillointi, jossa kotelon yläosa kääntyy 90° edestakaisin, takaa raikkaan ilman tasaisen jakautumisen koko huoneeseen. Vaakasuorat ritilät voidaan lisäksi säätää käsin ilmavirran korkeuden yksilölliseksi säätämiseksi.

Ilmajäähdytyksen, tuuletuksen ja ilmankostutuksen lisäksi PAE 29 tarjoaa virkistävän luonnontuulitilan, erityisen miellyttävän yötilan, 9 tunnin ajastimen ja takapuolelle integroidun ilmansuodattimen eläinten karvoja, nukkaa ja pölyhiukkasia vastaan. Kaikkia asetuksia ja toimintoja voidaan käyttää sekä intuitiivisesti suunnitellusta LED-ohjaustaulusta että myös miellyttävästi kaukosäätimellä.

Neljä erityisen hyvää etua: 

  • tornituulettimen ja haihdutusjäähdyttimen yhdistelmä
  • 3-In-1-haihdutusjäähdytin ilmanjäähdytyksellä, tuuletuksella ja ilmankostutuksella
  • luonnollinen haihdutukseen perustuva ilmanjäähdytys
  • mahdollisuus parantaa jäähdytystehoa kahden mukana toimitetun kylmäakun tai jääpalojen avulla 

Design-ilmanjäähdytin PAE 29 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-ilmanjäähdytin PAE 29 ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 239,61 €, nyt vain 169,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*