UUTTA Ilmastointilaite PAC 2610 S: Viilennys-, tuuletus- ja ilmankuivaustoiminto takaavat, että kesällä 2020 ei tarvitse kärsiä helteestä – ilmastointilaite vihdoinkin saatavana

Oi, oi, oi – tästä kesästä tulee armottoman kuuma: Meteorologit varoittavat pitkään jatkuvista jopa yli 40 asteen lämpötiloista ja ennustavat kuuminta kesää yli sataan vuoteen! Älä anna helteelle valtaa kotonasi tai toimistossasi – se on helppo estää vihdoin saatavana olevan ilmastointilaitteen PAC 2610 S avulla. Tämän 3-in-1-monitaiturin jäähdytys-, tuuletus- ja ilmankuivaustoiminnot tekevät kuumimmastakin kesästä siedettävän, ainakin neljän seinän sisällä. Lisäksi se tarjoaa muitakin miellyttäviä mukavuustoimintoja…

Jos helleaalto asettuu taloksi kotiisi, sitä on vaikea saada häädettyä ilman taistelua, hikeä ja kyyneliä. Voit pysäyttää helteen aluevaltaukset kodissasi ainoastaan niin voimakkaalla viilennysteholla, kuin ilmastointilaite PAC 2610 S tarjoaa: 2,6 kW:n tai 9 000 Btu/h:n (energiatehokkuusluokka A) tehonsa ansiosta laite soveltuu optimaalisesti enintään 34 m² / 85 m³ kokoisten huoneiden jäähdytykseen. Kotona, toimistossa, hotellihuoneissa tai kaupoissa.

Lisäksi ilmastointilaitteessa on kaksitasoinen tuuletuspuhallin, joka tuottaa jopa 320 m³/h raikasta tuulta tunnissa taaten näin ihanteellisen ilmankierron huoneessa. Laitteen kuivausteho on 0,8 litraa tunnissa, niin että se poistaa painostavasta ja tukahduttavasta ilmasta aktiivisesti kosteutta, minkä huomaa huomattavasti miellyttävämpänä ilmanlaatuna. Ja mikä parasta: toimintoja ilmastointi, tuuletus ja ilmankuivaus voidaan käyttää toisistaan riippumatta, niin että laite soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.

Näin se käy

Energiatehokkuusluokan A ilmastointilaite PAC 2610 S on erityisen vähäkulutuksinen ja säästeliäs, sillä se tarjoaa itsenäisen jäähdytystoiminnon huoneenlämpötilasta riippuen. Jos haluat viilentää huoneen nopeasti, sinun ei tarvitse kuin asettaa laitteeseen haluamasi lämpötila väliltä 16 °C – 31 °C. Ilmastointilaite jäähdyttää huoneilman asettamaasi arvoon, minkä jälkeen kylmäkompressori sammuu. Laite alkaa jälleen jäähdyttää vasta halutun lämpötilan ylittyessä. Näin säästät sekä energiaa että rahaa!

Ilmavirran suuntaan voidaan säätää manuaalisesti vaakasuorien tuuletusritilöiden avulla, niin että raikas tuulahdus suuntautuu juuri sinne, minne haluatkin. Kaikkia muita toimintoja ja asetuksia voidaan käyttää PAC 2610 S:n ohjaustaulun lisäksi myös kauko-ohjaimella. Näin myös ajastintoimintoa, joka mahdollistaa ilmastointilaitteen päälle ja pois päältä kytkemisen haluttuun esiasetettuun aikaan. Lisäksi laitteen takaosassa on ilmansuodatin, joka suodattaa huoneilmasta nukkaa, pölyä ja eläinten karvoja – mistä hyötyvät muutkin kuin allergikot! Jos tarvitset siirrettävää ilmastointilaitetta toisessa huoneessa, se on helppo ja vaivaton siirtää paikasta toiseen kevyesti pyörivien kuljetuspyöriensä ja sivuilla olevia kädensijojensa ansiosta.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • soveltuminen jopa 34 m² / 85 m³ kokoisiin tiloihin
  • energiatehokkuusluokka A
  • 2,6 kW:n jäähdytysteho
  • 3 käyttötilaa: viilennys, tuuletus, ilmankuivaus

Ilmastointilaite PAC 2610 S –  Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään ilmastointilaite PAC 2610 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 399,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*