Design-lattiatuuletin TVE 24 S: tyylikästä viilennystä kolmessa koossa ja kahdeksalla teholla – vihdoin taas saatavana

Lattiapuhaltimesta pöytätuulettimeen – vihdoin jälleen saatavana oleva TVE 24 S -lattiatuuletin tarjoaa toimivan ratkaisun jokaiseen haluamaasi käyttötilanteeseen. Sillä kätevän tankojärjestelmän ansiosta laitteen korkeuden voi säätää kolmeen eri korkeuteen: 1,3 metriin, 1 metriin tai vain 70 cm:iin. Kaksi keskitankoa on helppo irrottaa, niin että lattiatuuletin muuttuu käden käänteessä pöytätuulettimeksi. Entä tulevat hellepäivät? Kahdeksan tarkasti säädellyn tehoportaan avulla puhallat kuumuuden vaivatta pois.

Eikä ajoitus voisi olla parempi, juuri ennen kuin meteorologien ennustama kaikkien aikojen hellekesä on kotisi tai toimistosi ovella. Laadukas design-tuulettimemme on saatavana jälleen kreivin aikaan. Kapea raikastuslaitteemme vakuuttaa selkeällä muotoilukielellään, miellyttävällä käyttömukavuudellaan ja erinomaisella toiminnallisuudellaan tarjoten 8 eri nopeustasoa, kauko-ohjauksen, ajastintoiminnon sekä kolminkertaisen korkeudensäädön aina lattialaitteesta pöytätuulettimeen. Laitteen 48 watin tehon ja 40 cm siipien läpimitan ansiosta kuumalla kesäilmalla ei ole mitään mahdollisuuksia.

Edut yhdellä silmäyksellä – design-lattiatuuletin TVE 24 S …

  • Voidaan säätää kätevän tankojärjestelmän avulla kolmiportaisesti 1,3 metrin, 1 metrin tai vain 70 cm korkeuteen, koska sen kaksi keskitankoa voidaan poistaa käden käänteessä. Korkeimmassa asennossa tuuletin levittää erityisen tehokkaasti raikasta ilmaa koko tilaan. Keskiasennossa ilmavirta voidaan kohdistaa optimaalisesti istuviin henkilöihin. Ja matalimmassa asennossa TVE 24 S toimii eleganttina pöytätuulettimena kirjoitus- tai ruokapöydälläsi.
  • Laitteen teho on 48 wattia, ja siinä on yhteensä kahdeksan tarkoin säädettyä nopeutta, joiden avulla voit asettaa juuri henkilökohtaisia mieltymyksiäsi vastaavan tuuletusvoimakkuuden. Mustataustainen LED-näyttö antaa tuulettimelle hienostuneen ilmeen ja ilmaisee samalla, mikä tuuletusvoimakkuus on kulloinkin asetettuna.
  • Integroitu 80 asteen heiluritoiminto jakaa ilman tasaisesti koko tilaan ja voidaan sammuttaa haluttaessa. Toimintoa käytettäessä tuulettimen pää kääntyy automaattisesti vasemmalta oikealle taaten raikkaan tuulahduksen säännöllisin väliajoin. Lisäksi puhaltimen pään voi säätää manuaalisesti aina 30 asteen kulmaan saakka ylös tai alas sijoituspaikan vaatimusten mukaisesti.
  • Laitteessa on integroitu ajastin, jolla voit asettaa halutun käyttöajan 1 ja 8 tunnin väliltä 1 tunnin vaiheissa. Tämä on erityisen miellyttävää makuuhuoneessa, jos haluat nauttia raikkaasta tuulenhengestä ennen nukkumaan menoa, mutta et halua, että tuuletin on päällä koko yön. Mukavaa myös aamulla toimistossa, kun tunkkainen ilma on puhallettu liikkeelle ajastintoiminnon avulla jo ennen kuin aloitat työt.
  • Ajastintoiminnon ollessa päällä tuuletinta voidaan ohjata mukavasti kauko-ohjaimella, se voidaan kytkeä päälle ja pois päältä, sen kahdeksaa eri tehoa ja 80° heilahtelua voidaan käyttää niin kauko-ohjaimella kuin tuulettimen pään ohjaustaulultakin.
  • Laitteen elegantti ja vankka pyöreä jalka takaa tukevan seisoma-asennon kaikissa käyttötilanteissa – niin toimiston kiireessä kuin kodin arjessakin, esimerkiksi olo- ja makuuhuoneessa, keittiössä, kellarin harrastustiloissa, jumppasalissa tai talvipuutarhassa.

Design-lattiatuuletin TVE 24 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään design-lattiatuuletin TVE 24 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 104,15 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*