Ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu ilmankuivain TTK 171 ECO, mukaan lukien painepuhallin onteloiden kuivaukseen, on vihdoinkin jälleen saatavana.

Ammattikäyttöön tarkoitettu ilmankuivain TTK 171 ECO pystyy mihin tahansa! Mikään ammattilaisena kohtaamasi kuivaushaaste ei ole sille liian kova pala. Olipa kyse sitten rakennustyömaiden, olohuoneiden, makuuhuoneiden, suihkujen ja kellareiden, pesutilojen, kesämökkien, asuntovaunujen tai veneiden kuivauksesta tai varastojen, arkistojen, laboratorioiden, autotallien, kylpyhuoneiden, pesuhuoneiden ja pukuhuoneiden pysyvästi kuivana pitämisestä – tällä tehokkaalla laitteella saat erityisen taloudellisen ratkaisun moniin tyypillisiin kosteudenpoistotehtäviin kaupallisella sektorilla.

Ammattimainen kuivauslaite on varustettu erityisellä painepuhaltimella, minkä ansiosta sitä voidaan käyttää myös kuivan ilman kohdemaisen puhaltamiseen tai onteloiden kuivaamiseen. Lisäksi TTK 171 ECO vakuuttaa rakennushankkeissa ja vesivahinkojen saneerauksessa ammattimaisella kuivaustehollaan, joka on 52 litraa 24 tunnissa enintään 90 m²:n tai 230 m³:n kokoisissa huoneissa. Näin vältyt suuremmilta viivästyksiltä projekteissasi nopean kuivumisprosessin ansiosta. Mutta kun kosteutta on kerran päässyt tunkeutumaan onteloihin, joihin on vaikea päästä käsiksi, kuten alaslaskettuihin kattoihin, kylpyammeen onteloihin, kasettiseiniin tai kaapelikuiluihin, on olemassa välitön vaara homeen muodostumisen vuoksi. Tällaisissa tilanteissa TTK 171 ECO -kuivaimeen asennettu radiaalipuhallin, jonka ilmanpaine on 3,2 MPa, pelastaa päivän. Kuiva ilma johdetaan onteloon ilmaletkun kautta, joka on liitetty ilman ulostuloaukkoon sovittimen avulla. Puhallettu ilma poistuu tämän jälkeen ontelon verhouksessa valmiiksi olemassa olevan tai siihen manuaalisesti lisätyn aukon kautta, jolloin kosteus pääsee kuivumaan ajan myötä.

Edut yhdellä silmäyksellä – ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu ilmankuivain TTK 171 ECO …

  • hygrostaattiohjattu ilmankuivain pitää välille 20–90 % asetetun tavoitearvon automaattisesti tasaisena. Kun arvo ylittyy, laite pysähtyy ja käynnistyy automaattisesti uudelleen, kun arvo alittuu.
  • Kuivaa jatkuvassa käytössä huoneilmaa jatkuvasti – ja kondensaatin poistoletkun liitäntä mahdollistaa rakennuskohteiden ammattimaisen kuivaamisen myös ilman valvontaa.
  • on varustettu helposti puhdistettavalla ohjauspaneelilla, jossa on kaikkien toimintojen digitaalinen näyttö – mukaan lukien huoneen suhteellisen kosteuden nykyinen arvo – nopeaa käyttöönottoa varten. TKK 171 ECO:n ohjauspaneeli on ehdottoman selkeä ja helppokäyttöinen.
  • on ilmastoteknisesti ajan hermolla: Propaania (R290) kylmäaineena käyttävä ilmankuivain myötävaikuttaa ilmastonsuojeluun – sen päästöt eivät vähennä otsonia (ODP=0) ja lämmityspotentiaali (GWP= 3) on merkityksetön.
  • kätevä ajastintoiminto estää turhan käynnin ja mahdollistaa yksilöllisesti mukautetun ilmankuivauksen.
  • järjestelmässä on muistitoiminto, joka käynnistää sen odottamattoman sähkökatkoksen jälkeen aikaisemmin valituilla asetuksilla heti, kun sähköä on jälleen käytettävissä.
  • kuljetusvaunumallin vankka teräsrakenne, otetanko, tartuntasyvennykset ja suuret pyörät helpottavat laitteen kuljettamista hankalassakin maastoissa ja portaikoissa.

Ilmankuivain TTK 171 ECO ammattikäyttöön – Trotecin merkkilaatua.

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään ilmankuivan TTK 171 ECO ammattikäyttöön ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 644,80 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*