UUTTA Design-terassilämmitin IRS 2110: korkeussäädettävä 2100watin lämmitysratkaisu ulkotiloihin, integroitu LED-valaistus ja kauko-ohjaus – vihdoin saatavana

Viimein kunnon kesä! Siitä haluamme joka päivä kunnolla myöhäiseen iltaan tai paljon kauemmin. Illan ja yön viileyskään ei haittaa, sillä design-terassilämmitin IRS 2110 – joka on vihdoin saatavana – takaa ulkonakin aina kuumat yöt, ja sen kaksiosainen LED-pöytävalaistus luo sopivan tunnelmallisen ilmapiirin. Käytännöllisellä kaukosäätimellä säädät lämmitystä ja valoa mukavasti pöydästä. Tai pihakeinusta. Täydellinen lämpöratkaisu – sopii myös ravintoloiden ulkotarjoilutiloihin.

Mattamusta terassilämmittimen IRS 2110 monikulmioksi muotoiltu lämmitinosa kurottaa sananmukaisesti korkealle. Portaattomasti säädettävä korkeus 190 – 220 cm ja 2100 watin teho – lämpöä kaikille. Lämmitysteho on säädettävissä kolmiportaisesti (800 W, 1300 W, 2100 W) sen mukaan, kuinka paljon miellyttävää 360°:n lämpöä sinä tai vieraasi kaipaatte. Kaksiosainen LED-pöytävalo, ajastintoiminto ja kaukosäädin täydentävät mukavan varustuksen.

Näin se toimii

Design-terassilämmitin IRS 2110 tuottaa kohdennettua ja välitöntä lämpöä kattamattomien ulkotilojen nopeaan lämmittämiseen ravintoloissa tai kotona, esimerkiksi terassilla tai parvekkeella. Uusi lämmittimemme on valmistettu pulverimaalatusta alumiinista, joten se on taatusti pitkäikäinen ja sään kestävä.

Asetat lämmitystasot ja ajastimen vaivattomasti IRS 2110 -design-terassilämmittimen kosketusnäytöltä tai vieläkin mukavammin infrapunakaukosäätimellä. Myös LED-valon voi kytkeä kaukosäätimellä päälle tai pois tarpeiden mukaan. Ja ajastintoiminnolla voit ohjelmoida lämmittimen kytkeytymään automaattisesti pois esivalitun ajan (30/60/90 min) kuluttua.

Myös turvallisuudesta on huolehdittu, säteilylämmitin on suojattu roiskevedeltä ja vieraiden kappaleiden tunkeutumiselta suojausluokan IP45 mukaisesti, ja itse lämmitysputkissa on suojaritilä, joka estää tahattoman kosketuksen. Ja jos terassilämmitin alkaa tukevasta jalastaan huolimatta huojua, sisäänrakennettu kallistuskatkaisin katkaisee välittömästi lämmityselementin virransyötön. Lämmitys on täysin hiljaista eikä se tuota ilmavirtaa, joka nostattaa pölyä – lämmitin sopii erinomaisesti astmaatikoille ja allergikoille, joille ei tule hengitysvaikeuksia laitteen lähellä.

Design-terassilämmittimen IRS 2110 asentaminen sujuu käden käänteessä, minkä jälkeen se on heti käyttövalmis. Yksittäiset elementit (lämpövastus, teleskooppiputki ja jalusta) liitetään toisiinsa ilman työkaluja kätevillä pikalukituksilla. Lämmitin liitetään verkkovirtaan 1,80 m pitkän kaapelin suko-pistokkeella (CEE 7/7), joka sopii eurooppalaisiin pistorasioihin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • siirrettävää infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • laadukkaiden carbon-infrapunaputkien paloaika noin 5000 tuntia
  • tasaista lämpöä n. 15 m² alueelle
  • 3 lämmitystehoa: 800 W / 1 300 W / 2 100 W

Design-terassilämmitin IRS 2110 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-terassilämmitin IRS 2110 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 416,75 €, nyt vain 299,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*