UUTTA Design-kattolämmitin IR 1500 SC – korkealaatuinen 1 500 watin infrapunalämmitin tuottaa ympärilleen tasaisen lämmön, jopa 10 m²:n alueelle

Uuden design-kattolämmittimen IR 1500 SC ansiosta kenenkään ei tarvitse enää paeta terassiltaan tai parvekkeeltaan kylmien lämpötilojen takia. Tehokkaalla infrapunalämmitystekniikalla varustettu roiskevesisuojattu kattolämmitin säteilee välitöntä lämpöä tasaisesti joka suuntaan n. 10 m²:n alueella. Laadukkaan, mustan eloksoidun alumiinikotelonsa ansiosta se on myös harvinaisen elegantti lämpölähde. Näin voit nauttia katetuissa ulkotiloissa kesäisistä lämpötiloista ympäri vuoden – ja vieläpä tyylikkäästi.

Kun katetuissa ulkotiloissa tarvitaan nopeaa ja miellyttävää lämpöä, häikäisemättömällä karboni-kuumennuskierteellä varustettu IR 1500 SC tarjoaa napin painalluksella kodikasta infapunalämpöä kolmella eri teholla (500 W / 1 000 W / 1 500 W). Tasaisesti joka suuntaan leviävät lämpösäteet kattavat jopa 10 m²:n alueen. Ihanteellinen myös gastronomiassa käytettäväksi: Design-kattolämmitin on helppo kiinnittää katoksiin ja kantaviin rakenteisiin, ja voit käyttää laitetta myös miellyttävästi toimitukseen sisältyvällä kaukosäätimellä.

Näin se käy

Vain 1,5 kg painoinen infrapunalämmitin voidaan asentaa toimitukseen sisältyvällä 50 cm pituisella jaloteräsketjulla vain muutamalla kädenliikkeellä kattoon, terassin katokseen tai telttarakenteisiin – myös ilman teknikon apua. Lisäksi laite vie vain vähän tilaa. Kattolämmittimessä on 1,8 m pituinen suko-pistokkeella varustettu (CEE 7/7) virtajohto, jolla se liitetään tavalliseen pistorasiaan, ja toimituksessa on mukana kaikki tarvittavat asennusvarusteet nopeaan ja turvalliseen kattoasennukseen.

Lämmitin on roiskevesisuojattu ja suojattu vieraiden kappaleiden tunkeutumiselta kotelointiluokan IP34 mukaisesti. Turvallisuutta parantaa lämmitysputken suojaritilä, joka estää putken koskettamisen vahingossa. Kätevän kaukosäätimen ansiosta voit säätää karboni-infrapunalämmittimen vastaamaan tarpeitasi suoraan istumapaikaltasi.

IR 1500 SC:n häikäisemätön karboni-infrapunaputki tuottaa lämpöä saman periaatteen mukaisesti kuin aurinko. Tämä tapahtuu erityisen energiatehokkaasti, sillä suurin osa käytetystä energiasta muutetaan suoraan lämmöksi. Lämmitys on täysin hiljaista ja koska se ei tuota ilmavirtaa nostattamaan pölyä, soveltuu tämä lämmitin erinomaisesti astmaatikoille ja allergikoille, joille ei tule hengitysvaikeuksia laitteen lähellä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • Infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • Korkealaatuinen karboni-infrapunaputki
  • Tasaista lämpöä n. 10 m² alueelle
  • 3 lämmitystasoa: 500 W / 1 000 W / 1 500 W

Design-kattolämmitin IR 1500 SC – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään design-kattolämmitin IR 1500 SC ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 135,41 €, nyt vain 59,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 35

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*