Mukavuusilmankuivain TTK 100 E: voimakas kuivausteho 30 litraa 24 tunnissa, jopa 90 m² kokoisiin tiloihin – jälleen saatavana!

Voimakkaan tehonsa ansiosta vihdoin jälleen saatavana oleva TTK 100 E on lähellä luokkansa suuria – mutta lyömättömän edulliseen hintaan. Tässä ilmankuivaimessa onnistunut muotoilu yhdistyy edistyksellisiin käyttöelementteihin. Sinun ei esimerkiksi tarvitse kuin syöttää haluamasi ilmankosteusarvo digitaalinäyttöön. Tämän jälkeen integroitu hygrostaatti toteuttaa asetuksesi tarkalleen ja mahdollisimman energiaa säästävästi. Näin se soveltuu täydellisesti käytettäväksi suuremmissa asuin- ja toimistotiloissa tai suurissa lämmitetyissä kellari- ja harrastushuoneissa.

Hygrostaattiohjatun automaattisen ilmankuivauksen lisäksi, jolla ilmankuivain TTK 100 E pitää jopa 90 m² kokoiset huoneet kuivina poistaen ilmasta kosteutta vaikuttavat 30 litraa 24 tunnissa, voit käyttää tätä ekstraluokan laitetta myös mukavasti ajastintoiminnolla. Tai päädyt käyttämään laitetta ylipäätään jatkuvasti – ulkoisen lauhdeveden poistoletkun liitäntämahdollisuuden ansiosta voit kuivata ilman valvontaa olevat tilat turvallisesti jatkuvassa käytössä. Seuraavat ominaisuudet tuovat mukavuusilmankuivaimelle vielä lisää pluspisteitä …

Muut edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 100 E …

  • selkeän ja helppokäyttöisen ohjauspaneelin digitaalinäytöllä näytetään esimerkiksi huoneen suhteellinen ilmankosteus, huoneenlämpötila ja syötetty tavoitearvo.
  • mahdollistaa halutun ilmankosteusarvon suoran syöttämisen digitaalinäytöltä. Tavoitearvoksi voi asettaa 30–80 % – ja optimaalinen tavoitearvo on 50–60 %.
  • varmistaa hygrostaattiohjauksen ansiosta automaattisesti, että syötetty tavoitearvo säilytetään jatkuvasti, koska laite säätelee itsenäisesti kompressorin ja kaksiportaisen puhaltimen tehoa. Kun arvo ylittyy, laite pysähtyy ja käynnistyy automaattisesti uudelleen vasta, kun arvo alittuu. Näin energiaa säästyy tehokkaasti!
  • sisältää käytännöllisen ajastintoiminnon, jonka avulla laite voidaan käynnistää tai pysäyttää valitun tuntimäärän kuluttua (1–12 h). Ajastin estää tarpeettoman käynnin, ja voit sovittaa kosteudenpoiston omaan elämänrytmiisi.
  • poistaa kosteutta huoneilmasta jatkuvatoimisesti. Jatkuva käyttö soveltuu erityisesti kellari- ja varastotiloihin, joissa liika kosteus aiheuttaa hometta. Laitteeseen voi liittää tyhjennysletkun, jolloin kondenssivesisäiliötä ei tarvitse tyhjentää jatkuvasti.
  • asetettu ilmankosteusarvo ja toimintatila säilyvät muistissa myös, kun virta katkaistaan.
  • voidaan käyttää myös tukemaan märän pyykin kuivumista asuin- tai kodinhoitohuoneissa. Ripustetut vaateparret kuivuvat nopeammin eikä pyykin sisältämä kosteus tiivisty huoneeseen ja myötävaikuta homeen muodostumiseen.
  • sisältää irrotettavan vesisäiliön, jonka tilavuus on 4,3 litraa. Laite pysähtyy automaattisesti, jos kondenssisäiliö on täysi tai ei oikein paikoillaan, ja näytössä näkyy ilmoitus.
  • sisältää helposti irrotettavan ilmansuodattimen, johon nukka ja eläinten karvat kertyvät. Suodattimen voi pyyhkiä puhtaaksi tai pestä helposti. Muutkin kuin allergikot voivat huokaista helpotuksesta.

Ilmankuivain TTK 100 E – edullista Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa ilmankuivain TTK 100 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 374,07 €, nyt vain 219,94 €, sis. alv – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*