Ilmastointilaite PAC 3900 X: kolminkertaista voimaa: jäähdytys, tuuletus ja ilmankuivaus – kauan kaivattu ja nyt viimeinkin jälleen saatavana!

Kaikella todennäköisyydellä tulemme viettämään tavallista enemmän aikaa kotona seuraavien viikkojen aikana. Pystymme sietämään paljon, mutta kaikkein vähiten kaipaamme seuraavan helleaallon mukanaan tuomia sietämättömän kuumia lämpötiloja yhdistettynä kodin kuumaan ja tunkkaiseen ilmaan. Kukapa ei haluaisi nauttia kodissaan viileän raikkaista hyvän olon lämpötiloista? Helppokäyttöinen PAC 3900 X -monitoimilaite tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi – se jäähdyttää, tuulettaa ja kuivaa optimaalisesti sisäilman. Ja mikä parasta: ongelmitta myös toimistossa!

Kätevät ja runsaat toiminnot sekä viimeisimmän sukupolven jäähdytystekniikka tekevät PAC 3900 X:stä todellisen monitaiturin. Se hallitsee mestarillisesti kaikki optimaalisen sisäilman haasteet: 3,9 kW:n jäähdytystehonsa ansiosta 3-in-1-ilmastointilaite soveltuu jäähdytysratkaisuksi suuriin tiloihin aina kokoon 130 m³ saakka. Kuumina päivinä tarjoamansa luotettavan jäähdytyksen lisäksi tämä miellyttävä monitoimilaite suodattaa ja kuivaa huoneilman ja tuottaa myös raikkaan tuulenhengen huoneeseen.

Edut kertavilkaisulla – ilmastointilaite PAC 3900 X …

  • tarjoaa kolme toimintatapaa: jäähdytys, tuuletus ja ilmankuivaus. Muut toimintatavat ovat valittavissa myös jäähdytystoiminnon ollessa deaktivoituna ja tekevät näin erillisen ilmankuivaimen hankkimisesta tarpeetonta.
  • on varustettu kolmella puhaltimen nopeudella ja swing-toiminnolla ilman optimaaliseksi jakamiseksi huoneessa.
  • on varustettu modernilla mikroprosessoriohjauksella, joka sisältää suuren määrän yksilöllisesti ohjelmoitavissa olevia toimintoja. Valinnaisesti laite voi myös huolehtia itsenäisesti huoneilman säätelystä ja laskea energiakustannuksia sammuttamalla ilmastointikompressorin ja tuulettimen automaattisesti, kun asetettu tavoitelämpötila saavutetaan.
  • käyttää ekologisesti vaaratonta, luonnollista kylmäainetta R290, joka ei vaaranna otsonikerrosta eikä lisää merkittävästi suoraa ilmaston lämpenemistä.
  • tarjoaa myös muita miellyttäviä toimintoja, kuten esiohjelmoidun käynnistämisen ja sammuttamisen mahdollistavan ajastimen, hiljaisemman yötilan älykkäällä lämpötilan ohjauksella sekä automaattisen uudelleenkäynnistystoiminnon – laite käynnistyy seuraavalla kerralla viimeksi valituilla asetuksilla.
  • voidaan käyttää toimitukseen sisältyvällä infrapunakaukosäätimellä tai laitteen selkeillä kalvonäppäimillä.
  • on varustettu pyörillä, ergonomisesti muotoillulla kädensijalla ja kätevällä kaapelikelalla, mikä tekee siirtämisestä uusiin tiloihin helppoa.

Ilmastointilaite PAC 3900 X – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään monitoimi-ilmastointilaite PAC 3900 X ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 694,75 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*