Sähköä on tarjolla – Trotecin merkkilaatuisten jatkojohtojen ja siirrettävien sähkönjakajien avulla

Tänään aiheena ovat usein aliarvioidut sähkötyökalujen lisävarusteet: vähäpätöisinä pidetyt jatkojohdot ja ammattikäyttöön tarkoitetut siirrettävät virranjakajat sekä haaroituspistorasia. Niiden puuttuminen huomataan yleensä myöhään, usein vasta vähän ennen suunnitellun työn suorittamista. Silloin on myöhäistä! Tarkasta siis ennen sähkölaitteidesi käyttöä, onko sinulla kaikki tarvittavat tarvikkeet. Trotecin jatkojohdot ja siirrettävät virranjakajat eivät muuten todellakaan ole vähäpätöisiä: Näillä ammattimaisilla sähkötyökaluilla suurennat sähkötyökalujesi käyttöaluetta. Ja ne on kaikki roiskevesisuojattu luokan IP44 mukaisesti (haaroituspistorasia: IP54), niin että ne soveltuvat työmaa- ja puutarhakäyttöön.

Tämän joustavan jatkojohdon avulla lähin pistorasia on aina juuri siellä, missä sitä tarvitset. Laadukas jatkojohto 230 V, 16 A on roiskevesisuojattu suojausluokan IP44 mukaisesti, joten se soveltuu erinomaisesti tilapäiseen käyttöön ulkotiloissa. Sen avulla voit pidentää johdollisten sähkölaitteidesi kantamaa 15 tai 25 metrillä niin puutarhassa kuin sisätiloissakin – sähkötyökalujen, kotitalous- ja keittiökoneiden, musiikki- ja valaistusjärjestelmien sekä toimistokoneiden huoletonta käyttöä varten. Johdon punainen huomioväri vähentää huomattavasti kompastumisen vaaraa.

Laadukkaan 230 V:n jatkojohdon suunnittelussa turvallisuus on etusijalla.

  • Johtotyyppi H05RR-F 3G1.5 tarkoittaa hienosäikeistä 3-johtimista johtoa, jonka johtimien poikkipinta-ala on 1,5 mm² ja jossa on vankka ydin ja vaippa-eriste öljynkestävää kumia. Johdon nimellisjännite on 230 volttia, nimellisvirta 16 ampeeria ja suurin nimellisteho 3500 wattia.
  • Laadukkaassa jatkojohdossa on maadoitettu pistoke CEE 7/7 (tyyppi F) ja lialta ja kosteudelta suojattu kannellinen liitin.
  • Lasten suojaamiseksi sähköiskuilta liittimessä oleva lapsilukko estää esineiden sisääntyöntämisen.
  • Laadukas 230 V:n jatkojohto on UV-säteilynkestävä, mekaanisesti erittäin kestävä ja sitä voidaan käyttää luotettavasti kaikkina vuodenaikoina, kun lämpötila-alue on -35 °C:sta +60 °C:een. Erinomaisen joustavuutensa ansiosta se voidaan kääriä tiukasti rullalle ja asentaa tarpeen mukaan.

Ajankohtainen suosituksemme – laadukas jatkojohto 230 V

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään laadukas jatkojohto 230 V,

  • pituus 15 metriä ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 31,21 €, nyt vain 24,95 €,
  • pituus 25 metriä ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 52,04 €, nyt vain 29,95 €,

is. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Siirrettävä virranjakaja PV16 / PV32 / PV 30 – sisä- ja ulkokäyttöön työmaalla, puutarhassa tai verstaassa

Ja jatkokin on kiinnostava: Trotecin siirrettävät virranjakajat varmistavat, että sähkötyökalut tai aggregaatit saavat virtaa rakennustyömailla, työpajoissa tai puutarhassa. IP44-suojauksen ansiosta nämä vankkarakenteiset laitteet soveltuvat yhtä hyvin sisä- kuin ulkokäyttöön. Nyt toimitamme näille käyttöaloille välttämättömät työkalut Trotec-merkkilaatuisina – ja erittäin edulliseen hinta-laatusuhteeseen.

Siirrettävien virranjakajien PV16 / PV32 / PV 30 vankat ja korkealaatuiset muovikotelot ovat varautuneet optimaalisesti myös epäsuotuisiin käyttöympäristöihin. Pöly- ja roiskesuojattujen virranjakajien laatuominaisuuksia ovat korkea iskunkestävyys iskulujuus ja lovi-iskusitkeys, korkea lämpöstabiilisuus, dielektrinen lujuus, sään- ja UV-säteilynkestävyys, kulutuskestävyys ja hyvä kemikaalien kestävyys. Tukeva metallinen kantokahva helpottaa siirrettävien ja pinottavien virranjakajien kuljetusta.

Ajankohtaiset suosituksemme

Siirrettävä virranjakaja PV16

Laadukas, siirrettävä virranjakaja rakennustyömaiden sähkönjakeluun, sisältää 2 CEE-pistorasiaa 16 A, 5 p, 400 V ja 4 maadoitettua pistorasiaa 16 A, 250 V.

vain 179,95 €,

Siirrettävä virranjakaja PV32

Laadukas, siirrettävä virranjakaja rakennustyömaiden tai tapahtumien sähkönjakeluun, sisältää 3 CEE-pistorasiaa (32 A ja 16 A, 5 p, 400 V) ja 4 maadoitettua pistorasiaa 16 A, 250 V.

vain 249,95 €,

Siirrettävä virranjakaja PV30

Laadukas, siirrettävä virranjakaja PV30 rakennustyömaiden tai tapahtumien sähkönjakeluun, sisältää 2 16‑A CEE -liitäntää ja 32 A CEE -liitäntäpistokkeen.

vain 271,56 €,

sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Haaroituspistorasia PV4-MID PS

Tämä PlugSafe-suojauksella varustettu pistorasia on vankkarakenteinen, alkuperäinen EU-valmisteinen laatutuote, joka pitää sinut kaikin puolin turvassa virranoton osalta. PV4‑MID PS -pistorasiaa voidaan käyttää tarpeen mukaan sekä sisä- että ulkotiloissa, ja se mahdollistaa helpon käytön MID-, MessEG- ja MessEV-määräysten mukaisesti. Erittäin vankkarakenteisessa täyskumikotelossa on integroitu kantokahva.

PV4‑MID PS on tarkoitettu käytettäväksi määräystenmukaisissa työmaiden sähkönjakokeskuksissa, ja se täyttää pistorasioilla varustettujen virtapiirien kytkin- ja jakokeskuksia koskevan BGI 608 -määräyksen vaatimukset. Huomaa, että käytettäessä PV4‑MID PS:ää rakennus- tai asennustyökohteissa rakennuksen pistorasiassa, jonka suojaustoimenpiteet eivät ole tiedossa, on käytettävä BGI-608-määräysten mukaista sovitinta.

Ajankohtainen suosituksemme

Nelinkertainen haaroituspistorasia PV4 MID PS

Äärimmäisen kestävä ja manipulaatiolta suojattu Määräystenmukaiseen käyttöön Saksan mittaus- ja kalibrointilain (MessEG) ja Saksan mittaus- ja kalibrointiasetuksen (MessEV) säädösten mukaisesti

vain 310,00 €

sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*