UUTTA Design-infrapunalämmitin IR 2001: Seinä- ja kattolämmitin tarjoaa kodikasta lämpöä ulkona myös viileämpinä kevätpäivinä – vihdoin saatavana!

Vihdoinkin kevät. Ilma lämpenee päivä päivältä. Mutta ei kuitenkaan niin paljon, etteikö rentoutuminen terassilla tai parvekkeella illan viileinä tunteina muuttuisi nopeasti tärinäksi. Tällaiset huolet ovat menneen talven lumia, kun olet asentanut vihdoin jälleen saatavana olevan design-infrapunalämmittimen IR 2001. Sillä laite takaa huikealla 2 000 watin infrapunalämmitystehollaan sinulle ja vieraillesi kesälämpötilat ilman esilämmitystä. Ja IP65-suojatun kotelon ansiosta se on luotettavasti suojattu tuulelta ja sateelta. Siis parhaat edellytykset erilaisille terassijuhlille – myös gastronomian tarpeisiin!

Vain 46 cm leveä design-infrapunalämmitin IR 2001 lämmittää napin painalluksella jopa 13 neliömetrin alueen. Se mahdollistaa pöytien mutkattoman lämmittämisen ravintoloiden ulkoterasseilla tai tarjoaa viihtyisiä hetkiä kotiparvekkeella tai -terassilla. Se ei muuten myöskään häiritse ympäristöään läpitunkevalla punaisella valolla, koska korkealaatuinen Low Glare -infrapunaputki (noin 6 000 valaisutuntia) vähentää valon voimakkuutta jopa 80 %. Kuten näet, tehokas lämmittäminen ulkotiloissa ei ole kokokysymys: IR 2001 pidentää parveke- ja terassikautta erityisen tilaa säästävällä tavalla ja takaa viihtyisät illat kynttilänvalotunnelmissa.

Näin se toimii

Terassilämmittimen IR 2001 miellyttävä 2000 watin lämpö tuntuu iholla välittömästi virran kytkemisen jälkeen. Lämpösäteilyn ulottuvilla olevat kohteet ja esineet, kuten seinät, katot ja huonekalut, imevät ja varastoivat lämpöä ja luovuttavat sitä sitten vähitellen uudelleen, jolloin ne toimivat tehokkaina lämmönkerääjinä. Erityisesti allergikot ja ihmiset, joilla on herkät hengitystiet, huomaavat infrapunalämmittimen hyvää tekevän vaikutuksen. Puhdas ja kondensoitumaton lämpö syntyy välittömästi ilman pölyä, häiritseviä ääniä ja epämiellyttäviä hajuja, toisin kuin sähkölämmittimien kohdalla.

Parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi infrapunalämmitin on varustettu itselaukeavalla ylikuumenemissuojalla. Jos lämmittimen suurin sallittu käyttölämpötila ylittyy, turvatermostaatti sammuttaa IR 2001:n automaattisesti. Merkittävä etu – varsinkin ravintoloiden käytössä – on suojausluokan IP65 mukainen runko, joka suojaa sateenkestävää infrapunaputkea luotettavasti tuulelta ja sateelta.

IR 2001 -infrapunalämmittimen monipuolisuus näkyy myös siinä, että se voidaan asentaa joko seinään tai kattoon. 1,90 cm pituisella verkkojohdolla varustetun lämmittimen toimitus sisältää helppoa asennusta varten 45° kääntyvän kannattimen sekä ruuvit ja siipimutterit. Tämä mahdollistaa lämmittimen tarkan suuntaamisen lämmön täsmälliseksi kohdistamiseksi.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • tasainen ja kohdistettu lämmön jakautuminen
  • puhdas, kondenssiton, hajuton ja äänetön lämmön tuotto
  • laadukas Low Glare -lyhytaaltoinfrapunaputki – paloaika noin 6 000 tuntia, 80 % vähemmän valoa

Infrapunalämmitin IR 2001 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa mieluiten jo tänään infrapunalämmitin IR 2001 tarjoushintaamme, normaalisti 239,62 €, nyt vain 149,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*