Nauti terassistasi ja parvekkeestasi myös viileämpinä päivinä – Trotecin merkkilaatuisten infrapunalämmittimien avulla.

Kevät on ovella. Paras aika katsoa, onko kaikki kunnossa talossa ja puutarhassa – ja korjata, parantaa tai siistiä yhtä sun toista samalla. Meiltä saat lähes kaikki tähän tarvittavat käytännön sähkötyökalut. Uusi sarjamme tarjoaa sinulle yleiskatsauksen Trotecin tehokkaisiin verkkovirta- ja akkukäyttöisiin sähkötyökaluihin – kaikki ammattilaatuisia työkaluja tee-se-itse-hintaan. Tehokkaat pumput puutarhan kasteluun ja tarkat mittalaitteet uima-altaan ja grillausvälineiden tarkistamiseen täydentävät kevätvalikoimamme. Heti alkuun haluamme kuitenkin inspiroida sinua lämmitysratkaisuilla, joiden avulla voit nauttia terassistasi tai parvekkeestasi myös viileinä päivinä.

Mitä hyötyä on rakkaudella kalustetusta terassista tai kauniisti sisustetusta parvekkeesta, jos huhtikuun sää laittaa kapuloita rattaisiin? Jos myös toukokuun lämpötilat jäävät alhaisiksi, sinulla on oikeastaan vain kolme kesäkuukautta aikaa nauttia ”ulko-olohuoneestasi” sydämesi kyllyydestä. Mutta silloinkin voi olla epämiellyttävän koleaa. Julistaudu mieluummin riippumattomaksi oikukkaasta säästä – kattavasta infrapunalämmitinvalikoimastamme löytyvän konkreettisen lämmitysratkaisun avulla. Valikoimistamme löydät sopivan lämmittimen, joka tarjoaa kodikasta ja miellyttävää lämpöä, kaikkiin yksilöllisiin tarpeisiin sekä kaikenkokoisille terasseille ja parvekkeille. Todellista merkkilaatua ilahduttavan edulliseen hintaan.

Infrapunalämmitin – optimaalinen lämmitysratkaisu terassille ja puutarhaan

Esimerkiksi kuumailmapuhaltimeen verrattuna infrapunalämmittimet ovat erityisen energiatehokkaita, koska ne muuttavat suuren osan käytetystä energiasta suoraksi lämmöksi. Intensiivinen lämpö on kohdennettua ja sitä tulee heti – se on puhdasta, hajutonta ja äänetöntä sekä allergiaystävällistä, koska se ei nosta lainkaan pölyä. Siksi infrapunalämmittimet sopivat erinomaisesti epävarmoihin vuodenaikoihin – ja erityisesti katetun terassin tarpeen mukaan käyttöön otettavaksi lämmitysratkaisuksi. Siirrettävänä ratkaisuna, erityisesti vapaasti seisovana lämmittimenä, tai jos laite soveltuu kiinnitettäväksi teleskooppijalustaan, ne voidaan asentaa myös puutarhaan lämmittämään pöytää – edellyttäen, että käytettävissä on jatkojohto!

Trotecin modernit infrapunalämmittimet tuottavat heti päällekytkemisen jälkeen suoraa lämpöä auringon säteilyn luonnollisen periaatteen mukaisesti. Toisin kuin perinteiset lämmittimet, infrapunasäteet eivät lämmitä huoneilmaa, vaan kiinteitä kappaleita ja kohteita, joihin ne osuvat, kuten seinät, lattia ja katto. Ne varastoivat lämpöä pidempään kuin ilma ja luovuttavat sitä takaisin tilaan sekundäärisenä säteilynä. Esimerkiksi iholla infrapunasäteet saavat välittömästi aikaan miellyttävän lämmön tunteen.

IR-S-sarjan infrapunalämmittimet

Trotec tarjoaa juuri oikean infrapunalämmittimen yksilöllisiin tarpeisiisi – esimerkiksi IR-S-sarjan käytännölliset lämmittämisen yleistaiturit. Valittavana on vaatimuksista riippuen erilaisia lämpötehoja, erilaisia roiskevesisuojauksia (IP-kotelointiluokka) sekä laitteita, jotka voidaan kiinnittää seinälle ja kattoon, mutta myös teleskooppijalustaan – ihanteellisia siirrettäviä laitteitta esimerkiksi puutarhaan, mutta myös ravintoloiden terasseille.

IR-S-sarjan infrapunalämmittimet suovat hyvää tekevää lämpöään terassin lisäksi myös kylpyhuoneessa, wellness-alueella, vauvan hoitopöydän yläpuolella, työpöydän ääressä, harrastuskellarissa, talvipuutarhassa, aurinkovarjojen tai markiisien alla, ravintolan ulkotiloissa, teltassa tai hallissa.

Ajankohtainen suosituksemme – design-infrapunalämmitin IR 2010 S

Design-infrapunalämmitin vakuuttaa kolmiportaisesti säädettävällä 650 W:n, 1350 W:n tai 2000 W:n tehollaan, joka riittää 9–14 neliömetrin kokoisten katettujen ulkotilojen lämmittämiseen kunnolla. Kaukosäädin, LED-merkkivalo ja ajastin ovat muita hyviä ominaisuuksia. 735 mm:n pituisen lämmittimen korkealaatuinen hiili-infrapunaputki saavuttaa yli 10 000 tunnin käyttöajan. Toinen ammattikäytössä etua tuova plussa on IP34-suojausluokan mukainen alumiinikotelo, joka suojaa vankkatekoisen infrapunalämmittimen laitetekniikan luotettavasti roiskevedeltä.

Vain 149,95 € (sis. alv.) – nyt Trotec-verkkokaupasta!

IR-sarjan infrapunalämmittimet

IR-sarjan lämmittimissä käytetään uutta Low Glare -lyhytaaltoteknologiaa. Tämän innovaatio vähentää huomattavasti, jopa 80 %, usein häiritseväksi koettavaa kirkkaanpunaista valoa – 100-prosenttisella lämmitysteholla ja jopa 5000 tunnin käyttöajalla. Sillä korkealaatuinen, Low Glare -tekniikkaan perustuva lyhytaaltoinen infrapunaputki tuottaa suuremman osan infrapunavalosta näkymättömän valon alueelta ja keskittää lisäksi säteet innovatiivisen pinnoitusprosessin ansiosta, mikä myös vähentää sirontahäviöitä. Huomattavasti vähentynyt valonsäteily vaikuttaa paikan päällä oleviin valaistusjärjestelmiin vain vähäisessä määrin – sen sijaan infrapunalämpö tarjoaa miellyttävän kynttilänvalon tunnelman.

Riippumatta siitä, missä IR-sarjan lämmittimet pääsevät tositoimiin – ne pysyvät tiiviinä. Tämän takaa niiden suojausluokan IP65 mukainen kestävä rakenne: vesi, kosteus tai pöly eivät pääse tunkeutumaan niiden koteloon. Lämmittimet kestävät ongelmitta myös vesisuihkun, tulipa se miltä suunnalta tahansa. IR 2010 ja IR 2050 soveltuvat ihanteellisesti kattamattomille parvekkeille ja terasseille, sillä ne kestävät helposti satunnaiset sadekuurot. Samalla ne soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi kaikkialla, missä tarvitaan kohdistettua lämpöä: kylpyhuoneessa, wellness-alueella, vauvan hoitopöydän yläpuolella, työpöydän ääressä, harrastuskellarissa, talvipuutarhassa, aurinkovarjojen tai markiisien alla, kattamattomalla terassilla, ravintola-alueella, teltoissa ja halleissa.

Ajankohtainen suosituksemme – design-infrapunalämmitin IR 2001

Vain 46 cm leveä IR 2001 -design-infrapunalämmitin lämmittää napin painalluksella suuret, jopa 13 neliömetrin alueet täydellä 2000 watin infrapunalämmitysteholla – samalla kun korkealaatuinen Low Glare -infrapunaputki (noin 6000 valaisutuntia) vähentää valon voimakkuutta jopa 80 %. Lämmittimen monipuolisuus näkyy myös siinä, että se voidaan asentaa joko seinään tai kattoon. Ja IP65-suojatun kotelon ansiosta se on luotettavasti suojattu tuulelta ja sateelta.

Normaalisti 239,62, nyt vain 149,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Ajankohtainen suosituksemme – design-infrapunalämmitin IR 2200

Lämmön vaikutusta voidaan säätää, sillä IR 2200:n kaksi lämpötehoa 1100 wattia ja 2200 wattia voidaan valita mukana toimitetulla kaukosäätimellä tai sivuun asennetusta käyttökentästä. Lämmitin tekee luonnollisesti hyvää jälkeä myös ravintoloiden ulkotiloissa huippumodernin Low Glare -teknologiansa ja 1039 mm:n pituutensa ansiosta – ja lisää varmasti myyntiä. Suojausluokan IP66 mukainen alumiinikotelo suojaa laitteen tekniikan luotettavasti joka puolelta pölyltä, lialta ja vesiroiskeilta.

Vain 199,95 € (sis. alv.) – nyt Trotec-verkkokaupasta!

IRS-E-sarjan infrapunalämmittimet

IRS-E-sarjan infrapunalämmittimet tarjoavat entistäkin paremman liikkuvuuden ja siten joustavat käyttömahdollisuudet. Nämä helposti paikasta toiseen siirrettävät lämmittimet pääsevät oikeuksiinsa kaikkialla, missä lähellä on pistorasia, sillä niissä on kiinteästi asennettu verkkopistoke – ja kuten kaikki infrapunalämmittimet, ne huokuvat miellyttävää lämpöä heti päällekytkemisen jälkeen. Ne seisovat tukevasti omilla jaloillaan tai suuressa jalustassaan ilman porausreikiä ja tulppia, ja toisin kuin kiinteästi asennetut seinälämmittimet, ne voidaan ottaa mukaan minne tahansa.

Tällaisen joustavuuden edut ovat ilmiselvät: Siirrettävät infrapunalämmittimet voidaan sijoittaa tarkasti lähelle pöytiä ja tuoleja, kun tarvitaan mukavaa lisälämpöä. Lisäksi ne lämmittävät myös pöydän alapuolta, mihin seinälämmittimet eivät usein pysty. Kun haluat helposti siirrettävän lisälämmönlähteen, IRS-E-sarjan siirrettävä infrapunalämmitin on paras vaihtoehto.

Ajankohtainen suosituksemme – terassilämmitin IRS 1200 E

Kompakti 360° säteilevä IRS 1200 E lämmittää 1200 watin lämmitystehonsa ja kätevän, vain 65 cm:n, korkeutensa ansiosta juuri sopivasti pöydän alla myös kylminä päivinä. Pitkäikäinen Low-Glare-infrapunaputki säteilee 80 % vähemmän valoa, lämmitystehon pysyessä muuttumattomana. Laadukas alumiinirunko, jonka kotelointiluokka on IP55, suojaa pölyltä, vesiroiskeilta ja vesisuihkuilta, joten lämmitin sopii kotiterassin lisäksi erinomaisesti myös esimerkiksi ravintoloiden ulkotiloihin.

Normaalisti 208,34 €, nyt vain 99,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

IRD-sarjan mustavalolämmittimet

IRD-sarjan mustavalolämmittimet ovat sekä teknisessä mielessä että muotoilunsa osalta infrapunalämmitysteknologian huipentuma, ja ne toimivat täysin ilman näkyvää valoa. Lämpöputken sijaan mustavalolämmittimissä on alumiiniin upotettu jaloteräslämmitysvastus. Säteilyenergia vapautuu pääasiassa infrapunaspektrin keski- ja pitkäaaltoisella alueella. Mustavalolämmittimiä suositaan paikoissa, joissa tarvitaan lämpöä, mutta ei haluta valoa. Mustavalolämmittimet ovat huoltovapaita, koska niissä ei ole vaihdettavia valaistusvälineitä.

Yksittäiset mallit, jotka on valmistettu anodisoidusta alumiinista, soveltuvat sekä ravintolatiloihin että yksityisiin ympäristöihin, joissa kaivataan tyylikästä lämmitysratkaisua. Laitteiden muotoilu loistaa ennen kaikkea yksinkertaisella, minimalistisella eleganssillaan. Pitkänomainen muoto on yhtä yksinkertainen kuin nerokaskin, sillä se tekee lämmittimestä erittäin neutraalin, jolloin se voidaan asentaa huomaamattomasti monenlaisiin kattoihin ja seiniin. IRD-sarjan infrapuna-mustavalolämmittimet soveltuvat erinomaisesti tuulelta suojattuihin tiloihin, kuten terasseille, parvekkeille, ravintoloiden ulkotiloihin sekä sisätiloihin, kuten uimahalleihin, telttoihin, talvipuutarhoihin ja tiloihin, joita käytetään vain ajoittain.

Valitse oma infrapunalämmittimesi – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tutustu heti tarkemmin laajaan IR-S– ja IR-sarjan infrapunalämmittimien, IRS-E-sarjan vapaasti seisovien lämmittimien ja IRD-sarjan mustavalolämmittimien valikoimaamme ja hyödynnä tämänhetkiset erikoistarjouksemme – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*