Infrapunalämmitin IR 2000 S: nauti terassistasi viileinäkin kevätpäivinä miellyttävien hyvän olon lämpötilojen ansiosta – jälleen saatavana

Jokainen kevätpäivä on tärkeä. Myös viileämmät. Vaikka niitä ei tulevaisuudessa enää olekaan terassillasi tai parvekkeellasi. Sillä vihdoin jälleen saatavana oleva infrapunalämmitin IR 2000 S lämmittää jopa 2 000 watin tehollaan ja kolmella modernilla kvartsilämpösauvallaan välittömän ympäristönsä ensi hetkestä alkaen kodikkaan lämpimäksi – tarkasti säädettävän kallistuskulmansa ansiosta se voidaan myös helposti suunnata tarpeen mukaan. Koska lämmitin voidaan myös kiinnittää nopeasti ja helposti teleskooppitelineeseen, laite on ihanteellinen myös myyntikojuissa tai vetoisilla rakennustyömailla käytettäväksi.

Infrapunalämmitin IR 2000 S muuntaa suuren osan energiasta suoraan lämmöksi, minkä vuoksi tämä kvartsilämmitin on erittäin energiatehokas lämpöpuhaltimeen verrattuna. Näin voit nauttia viihtyisästä tunnelmasta terassilla tai parvekkeella myös viileinä iltoina miellyttävän lämmön ansiosta. Tai anna ravintola- tai hotelliasiakkaillesi mahdollisuus istua ulkona ympäri vuoden, myös viileinä päivinä. Pois päältä -asetuksen lisäksi infrapunalämmittimessä on kolme valittavissa olevaa lämpöasetusta: 650 W, 1 300 W ja 2 000 W sen mukaan, kuinka paljon lämpöä haluat. Voit vaihtaa lämmitystasoja vaivattomasti kätevän vetokytkimen avulla.

Edut yhdellä silmäyksellä – infrapunalämmitin IR 2000 S …

  • tuottaa puhdasta, kondenssitonta, hajutonta ja äänetöntä lämpöä ilman pölyä – ja sopii siksi myös allergikoille
  • lämmittää kolmen modernin kvartsilämmityssauvansa ansiosta välittömän ympäristönsä kodikkaaseen lämpöön heti ensimmäisestä hetkestä lähtien, ja voidaan suunnata tarkasti säädettävän kallistuskulman ansiosta.
  • vaihtaa lämmitystasoja kätevän vetokytkimen avulla. IR 2000 S:ssa on valittavissa yhteensä kolme lämmitystasoa – riippuen siitä, kuinka paljon lämpöä kaipaat.
  • voidaan asentaa nopeasti ja helposti seinään tai teleskooppitelineeseen – ottaaksesi sen käyttöön sinun tarvitsee vain kytkeä laitteen liitäntäkaapeli lähimpään pistorasiaan.
  • on varustettu tyylikkäällä kotelolla, joka on roiske- ja suihkuvedenpitävä suojausluokan IP34 mukaisesti.

Infrapunalämmitin IR 2000 S – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään infrapunalämmitin IR 2000 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 88,52 €, nyt vain 39,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*