UUTTA Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 250 E, 3-kertainen tehokas HEPA-suodatintekniikka sekä ionisaatio ja huippuluokan mukavuus – houkutteleva Pre-Sale-alennus nopeasti toimiville!

Vietämme jopa 90 % eliniästämme suljetuissa tiloissa. Sisäilma on usein haitallisten aineiden enemmän kuormittamaa kuin ulkoilma. Sisäilmassa on allergeeneja ja haitallisia aineita, esimerkiksi bakteereja, viruksia, hienoa pölyä, homeitiöitä, pölypunkkeja, eläinten hilsettä sekä hajuja. Hengitettävän ilman laadusta kannattaa pitää aina huolta – ja varmistaa sisään hengitettävän puhtaus täysin automaattisesti älykkäällä ilmanpuhdistimella AirgoClean® 250 E.

Jopa puhtaana pidetty raitis ulkoilma ei ole niin puhdasta kuin sanotaan, sillä ilmassa on keskusta-alueilla hienopölyä. Häviävän pienet ’PM2.5-partikkelit’ (läpimitta < 2,5 μ) tunkeutuvat ovista ja ikkunoista sisätiloihin ja hengityksen mukana ihmiselimistöön. Uusi ilmanpuhdistin AirgoClean® 250 E suojaa tehokkaista näiltä partikkeleilta ja muilta sisäilmassa leijuvilta terveydelle haitallisilta aineilta. Sen 3-kertainen tehokas HEPA-suodatintekniikka poistaa sisäilmasta 99,97 % haitallisista aineista ja mahdollistaa ilman laadun tuntuvan parantumisen enintään 88 m² tai 220 m³ kokoisissa tiloissa – ja laite sopii ihanteellisesti toimistoon, vastaanotolle tai kotiin.

Näin se käy

Kuutiomainen ilmanpuhdistin AirgoClean® 250 E on tehokkaan suodatintekniikan, asuintiloihin sopivan muotoilun ja erinomaiseen toimivuuden yhdistelmä. 250 E:n ”ilmanlaatusensorit” mittaavat jatkuvasti ilman laatua ja hienopölykuormitusta ja puhdistavat ilman säätämällä tehoa älykkäästi. Kolmiportaisesti säädettävä tuuletus kierrättää ilmaa maksimissaan 740 m³/h ja pitää sisäilman laadun optimaalisena. Puhallusaukon aerodynaamisesti muotoillut lamellit jakavat puhdistetun ilman optimaalisesti. Yhdistetyn ilmanlaatunäytön ledit näyttävät ajantasaisesti sekä hienopölyarvon että sisäilman laadut. Kun laite toimii automaattisesti, tuulettimen nopeutta ja siten ilmanpuhdistustehoa säädetään ilman laadun mukaan:

Sininen: Loistava ilmanlaatu PM2.5-arvo 0 – 55
Vihreä: Hyvä ilman laatu PM2.5-arvo 56 – 100
Oranssi: Keskinkertainen ilman laatu PM2.5-arvo 101 – 150
Punainen: Huono ilman laatu PM2.5-arvo > 150

AirgoClean® 250 E:n mukavia varusteita täydentävät kolme käyttötapaa (automaattinen ja valon tunnistus, turbo-tila ja yötila). Ilmanpuhdistimessa on lisäksi suodattimen vaihdon merkkivalo, ajastin ja lapsilukko, kun laitteen toimintaa ei valvota.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • monivaiheinen sisäilmasuodatinjärjestelmä: DACRON®-esisuodatin, yhdistetty HEPA-suodatin ja ionisaatio
  • hienopölyhiukkasten, leijuvien hiukkasten, haitallisten aineiden, bakteerien ja hajujen erittäin tehokas HEPA-suodatus
  • yhdistetty ilman laadun näyttö ja ajantasaisen hienopölyhiukkasten (PM2.5-arvo) näyttö värillisillä ledeillä.
  • täysautomaattinen ilman puhdistus 220 m³:n kokoisiin tiloihin asti

Tilaa nyt nopeasti ja varmista houkutteleva Pre-Sale-alennus!

Uusi AirgoClean® 250 E toimitetaan keväällä 2021. Päätä tilata jo nyt, jolloin hyödyt rajoitetun ajan voimassa olevasta nopean tilaajan Pre-Sale-alennuksesta. Tilaa siis heti – se kannattaa!

Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 250 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo nyt uusi Design-ilmanpuhdistin ja hyödy ainutkertaisesta Pre-Sale-alennuksestamme: Saat Airgoclean 250 E:n ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 449,95 €, nyt vain 299,95 € sis. alv.. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 04

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*