UUTTA Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 150 E, 3-in-1 HEPA-suodatintekniikka ja ilman laadun näyttö – sekä houkutteleva Pre-Sale-alennus nopeasti toimiville!

Keuhkoihin täyttyy jokaisella hengenvedolla noin puoli litraa ilmaa. Hengitysteihimme ja keuhkoihin kulkeutuu puhtaan ilman lisäksi erittäin pieniä haitallisia hiukkasia. Kaikkea ’normaalista’ huonepölystä, homesieni-itiöistä ja siitepölystä pelättyyn hienopölyyn ja vielä vaarallisempiin bakteereihin ja viruksiin. Uusi AirgoClean® 150 E puhdistaa ja pitää hengitystiet vapaina – sillä laitteen ainutlaatuinen 3 kerroksen HEPA-suodatintekniikka poistaa huoneilmasta 99,97 % kaikista ilmassa kulkeutuvista haitallisista aineista 0,3 mikroniin kokoisiin asti.

Sairauksia aiheuttavat mikrohiukkaset, esimerkiksi allergeenit, bakteerit, virukset hienopöly, homesienet, siitepöly tai pölypunkit käyttävät hyväksi jokaista avattua ikkunaa ja avointa ovea tunkeutuessaan asuntoon. AirgoClean® 150 E: ”ilmanlaatusensorit” mittaavat siksi jatkuvasti huoneilman laatua ja likaisuutta, jotta voivat tarvittaessa puhdistaa ilman älykkäästi ohjattuna. Laitteen kolmikertaisesti tehoava HEPA-suodatintekniikka poistaa sisäilmasta 99,97 % terveydelle haitallisista aineista. Kolmiportaisesti säädettävä puhallin kierrättää ilmaa maksimissaan 355 m³/h ja mahdollistaa ilman laadun tuntuvan kohdentumisen jopa 42 m²:n / 105 m³:n kokoisissa tiloissa. AirgoClean® 150 E on siten täydellinen ratkaisu sisäilman pitämiseksi puhtaana – omien neljän seinän sisällä, mutta myös toimistoissa tai vilkkaissa odotustiloissa, esimerkiksi lääkärien vastaanotoilla, virastoissa ja laitoksissa.

Näin se käy

Elegantisti muotoillussa ja ajattoman valkoisessa AirgoClean® 150 E:ssä yhdistyvät kolminkertainen HEPA-suodatin mukavuus ja harkittu toiminnallisuus. AirgoClean® 150 E:n keskelle sijoitettu näyttö muuttaa näkyväksi näkymättömän, mutta vaarallisen hienopölyn ja sisäilman muuta haitalliset aineet. Sisäilman laadun (hienopölyhiukkasten < 2,5 µm lukumäärä) voi lukea himmennettävästä LED-näytöstä kaukaakin. Kolmeportainen väripalkki ilmaisee ilman laadun hyvin selkeästi:

Vihreä: Hyvä ilman laatu

Oranssi: Keskinkertainen ilman laatu

Punainen: Huono ilman laatu

AirgoClean® 150 E:n mukavia varusteita täydentävät kolme käyttötapaa (automaattinen ja valon tunnistus, turbo-tila ja yötila). Ilmanpuhdistimessa on lisäksi suodattimen vaihdon merkkivalo, ajastin ja lapsilukko, joka estää käytön vahingossa.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • monivaiheinen sisäilmasuodatinjärjestelmä: DACRON®-esisuodatin, yhdistetty HEPA-suodatin ja ionisaatio
  • hienopölyhiukkasten, leijuvien hiukkasten, haitallisten aineiden, bakteerien ja hajujen erittäin tehokas HEPA-suodatin
  • ilman laadun liikennevalonäyttö
  • täysautomaattinen ilman puhdistus 105 m³:n kokoisiin tiloihin asti

Tilaa nyt nopeasti ja varmista houkutteleva Pre-Sale-alennus!

Uusi AirgoClean® 150 E toimitetaan keväällä 2021. Päätä tilata jo nyt, jolloin hyödyt rajoitetun ajan voimassa olevasta nopean tilaajan Pre-Sale-alennuksesta. Tilaa siis heti – se kannattaa!

Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 150 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo nyt uusi Design-ilmanpuhdistin ja hyödy ainutkertaisesta Pre-Sale-alennuksestamme: Saat Airgoclean® 150 E:n ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 235,65 €, nyt vain 189,99 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 04

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*