Uusi Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 200 E 3-in-1-HEPA-suodatintekniikalla – Red Dot Award -palkittu laite houkuttelevassa Pre-Sale-alennustarjouksessa nopeille!

Uusi AirgoClean® 200 E -ilmanpuhdistin on tehokas – ja kaunis – ratkaisu kaikenlaisia ilman epäpuhtauksia vastaan. Sen polar-valkoinen harjatusta jaloteräksestä valmistettu runko asettaa ulkonäölle uudet mittapuut. Ei ihme, että tämä laite on palkittu Red Dot Design Award -palkinnolla. Lisäksi laite kerää pisteet kotiin äärimmäisen suorituskykyisellä HEPA-suodatintekniikalla, joka poistaa 99,97 % huoneilmasi taudinaiheuttajista kuten esimerkiksi allergeeneistä, bakteereista, viruksista, hienopölystä, homeesta, siitepölystä, pölypunkeista, eläinperäisestä hilseestä ja hajuista.

Ulkoilmaan verrattuna sisäilmassa on moninkertainen määrä haitallisia aineita. Ja ulkoilmakin on kaupunkioloissa pienhiukkasten takia kaikkea muuta kuin terveellistä. Siksi on erityisen tärkeämpää, että välittömän ympäristösi ilma on terveellistä ja haitatonta. Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 200 E huolehtii tästä vastuullisesta tehtävästä erittäin tehokkaasti. Se suojelee sinua ja ympäristöäsi HEPA-suodatetulla puhtaalla ilmalla, josta on poistettu jopa 99,97 % sairauksia aiheuttavista kiinto- ja haitta-aineista, ja mahdollistaa ilmanlaadun tuntuvan parantumisen jopa 66 m²:n tai 165 m³:n kokoisissa tiloissa.

Näin se käy

AirgoClean® 200 E -ilmanpuhdistimessa yhdistyvät palkittu design, suorituskykyinen ISO 29463 -standardia vastaava HEPA-suodatintekniikka ja äärimmäinen helppokäyttöisyys. Haluttaessa kaikki tapahtuu kaikkein modernimpien ilmanlaatuanturien ansiosta täysin automaattisesti: AirgoClean® 200 E:n ”Air-Quality-anturit” mittaavat jatkuvasti sisäilman pienhiukkaskuormitusta ja laatua, jotta se voidaan puhdistaa älykkäästi. Lisäksi neliportainen puhallusteho ja maksimissaan 550 m³/h -ilmankierrätys optimoivat sisäilman.

Moderni LED-näyttö näyttää pienhiukkasarvon ja sisäilman laadun tosiajassa. Puhallusnopeutta ja siihen kytkeytyvää ilmanpuhdistustehoa säädellään automaattitilassa ilmanlaatua vastaavasti:

Vihreä: Hyvä ilmanlaatu   PM2.5-arvo 0 – 35
Sininen: Kesimääräinen ilmanlaatu   PM2.5-arvo 36 – 116
Punainen: Huono ilmanlaatu   PM2.5-arvo > 116

Suodattimen vaihtotarve ilmaistaan LED-näytön viisiportaisella pylväsnäytöllä. Kolme eri käyttötilaa – automaatti-, turbo- ja yötila – täydentävät AirgoClean® 200 E:n varustelun.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • Red Dot Design Awards -palkinnon voittaja
  • korkealaatuinen valmiste harjatusta jaloteräksestä, jonka kulmat on pyöristetty
  • monivaiheinen ilmansuodatinjärjestelmä, jossa on DACRON®-esisuodatin, yhdistetty HEPA/aktiivihiilisuodatin ja ionisointi
  • erittäin tehokas HEPA-suodatus poistaa pienhiukkaset, kiintoaineet, haitta-aineet, mikrobit ja hajut

Tilaa nopeasti ja varmista itsellesi houkutteleva Pre-Sale-alennus!

Uusi AirgoClean® 200 E toimitetaan vuoden 2021 alussa. Kun päätät tilata jo nyt, hyödyt nopeille tarkoitetusta ajallisesti rajoitetusta Pre-Sale-alennuksesta. Eli tilaa heti – se kannattaa!

Design-ilmanpuhdistin AirgoClean® 200 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa uusi Design-ilmanpuhdistin siksi saman tien – hyödyt ainutkertaisesta Pre-Sale-alennuksestamme: Saat AirgoClean® 200 E -laitteen normaalihinnan 349,95 € sijaan erikoishintaan 239,99 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 4

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*