Sähkölämpöpuhallin TDS 20: optimaalinen ratkaisu moneen kiinteään lämmityskohteeseen tekee lopun palelemisesta – jälleen saatavana!

Varastossa, korjaamossa, myyntikojussa – palelemisen mahdollisuuksia on paljon. Jälleen saatavana oleva sähkölämpöpuhallin TDS 20 tekee kylmästä lopun napin painalluksella. Sähkölämpöpuhaltimessa yhdistyvät luotettava tekniikka ja budjettioptimoitu ratkaisu, joten se soveltuu erinomaisesti pitkäaikaiseen lämmitykseen. Trotecin käytännölliset varusteet ovat tekijöitä, jotka erottavat laitteen ratkaisevasti tavallisista sähkölämpöpuhaltimista.

Prr – kun en halua enää työskennellä kylmässä, sähkölämpöpuhallin TDS 20 on jälleen juuri oikeaan aikaan saatavana. Kaksiportaisesti säädettävä lämpöteho on suurimmillaan 3,3 kW ja ilman määrä on 335 m³/h, joten laite on optimaalinen ratkaisu varastojen, korjaamojen tai myös kellaritilojen kiinteään lämmitykseen, sillä se kondenssitonta lämpöä kuluttamatta happea. Merkkilaite on 100 % Trotecin suunnittelema, muotoilema ja valmistama sähkölämmitin, jonka varusteissa on huomioitu käytännön tarpeet. Vakuutu itse …

Edut yhdellä silmäyksellä – sähkölämpöpuhallin TDS 20 …

  • laitteessa on integroitu termostaattiohjaus, jolla lämpimän ilman lämpötilan voi säätää portaattomasti halutuksi. Lämmitystehoa voidaan lisäksi säätää kaksiportaisesti.
  • integroitu ilmanohjauslevy johtaa lämpimän ilmavirran optimaalisesti ulos ja varmistaa optimaalisen hyötysuhteen.
  • soveltuu joustavasti käyttöön lattian lisäksi seinillä tai katossa. Laitteen sivuissa on nimittäin kiinnityskierteet, lisävarusteena myytäville seinä- ja kattokiinnikkeille.
  • vakuuttaa puhallintoiminnollaan.
  • varusteita täydentävät puhaltimen moottorin lämpösuoja sekä luotettava ylikuumenemissuoja.

Sähkölämpöpuhallin TDS 20 – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa sähkölämpöpuhallin TDS 20 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 85,45 €, nyt vain 34,96 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*