Mukavuusilmankuivain TTR 57 E: kuivaa myös lämmittämättömät kellarit ja autotallit 1 °C:n lämpötilasta alkaen, teho jopa 9 litraa päivässä – jälleen saatavana!

Elegantti adsorptiokuivain TTR 57 E on oikeastaan liian kaunis kellariin tai autotalliin piilotettavaksi. Oikeastaan! Sillä toisaalta TTR 57 E -adsorptiokuivain osoittaa vahvuutensa juuri matalissa lämpötiloissa 1 °C:sta alkaen, joissa tavalliset kondenssikuivaimet kuivaavat ilmaa vain riittämättömästi ja epätaloudellisesti alhaisen huoneenlämpötilan vuoksi. Hyväksi havaitun adsorptiotekniikan lisäplussa: kuivain ei tarvitse kompressoria, kylmäainetta eikä sulatusta, joten se kuivattaa ilahduttavan energiatehokkaasti ja ilman häiritsevää melua.

Kun matalapainealue seuraa toista tuoden aina valtavat sademäärät mukanaan, ja myrskyt puskevat vettä talon seiniä vasten, on vain ajan kysymys, milloin kellareiden tai autotallien seinät kostuvat. Tällöin adsorptiokuivain TTR 57 E, jonka kuivausteho on jopa 9 litraa päivässä, pääsee oikeuksiinsa – kuivaten luotettavasti lämmittämättömät tilat aina 20 m²:n pinta-alaan saakka. Täydellinen ratkaisu kellaritilojen suojaamiseen kosteilta seiniltä ja ruostumisen estämiseen lämmittämättömässä autotallissa. Talvipuutarhassa ilmankuivain vähentää epämiellyttävää kondenssiveden muodostumista laseihin, ja veneessä se suojaa hyttejä haitalliselta kosteudelta Ja mikä parasta: Värillisen LED-näytön ansiosta näet heti, onko ilmankosteus toivotulla tasolla.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTR 57 E …

  • ilmaisee ensisilmäyksellä, mikä huoneen ilmankosteuden tilanne on: Laitteen etuosassa oleva värillinen LED-näyttö näyttää nykyisen ilmankosteuden visuaalisesti miellyttävällä tavalla.
    Vihreä: Huoneen ilmankosteus on optimaalisella alueella 50–70 %.
    Punainen: Ilma on hyvin kuivaa, huoneen ilmankosteus on alle 50 %.
    Sininen: Ilma on hyvin kosteaa, huoneen ilmankosteus on yli 70 %.
  • mahdollistaa tavoitearvon esivalinnan: Sinun ei tarvitse kuin syöttää tavoitearvoksi haluamasi ilmankosteus 40, 50, 60 tai 70 % – ja ohjelmaohjattu automaattinen kosteudenpoisto hoitaa loput.
  • on varustettu jatkuvan käytön tilalla: laite kuivattaa ilmaa koko ajan enimmäisteholla – myös ilman valvontaa ulkoisen kondenssiveden poistoliitännän ansiosta.
  • tarjoaa myös pyykinkuivaustilan: märkien tai kosteiden pyykkien kuivaamiseksi olo-, makuu- tai kodinhoitohuoneessa – valittavana ovat asetukset ’kaappikuiva’, ’silityskuiva’ tai esikuivaus’.
  • mahdollistaa kolmen puhallustehonsa ansiosta tehokkaan huoneilmaa kuivattavan ilman kierrätyksen.
  • on varustettu 24 tunnin ajastimella, niin että voit ohjelmoida halutun päälle- tai poiskytkentäajan.
  • tarjoaa täyttötason varoitusvalon, kun kondenssivesisäiliö on täynnä, sekä pestävän ilma- ja aktiivihiilisuodattimen pölyn ja lemmikkien karvojen suodattamista varten.

Ilmankuivain TTR 57 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään ilmankuivain TTR 57 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 354,23 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*