Digitaalinen True-RMS-yleismittari BE52 – kymmenen toimintoa yleisimmille mitattaville muuttujille sekä ilmainen älypuhelinsovellus mitattujen tietojen arviointiin

Kaikenlaisiin jännitteisiin haasteisiin – uusi True-RMS-yleismittari BE52 on aina yhtä luotettava kumppanisi rakennus-, tee-se-itse- ja autoalan käyttösovelluksissa. Erinomaisten toimintojensa ja ominaisuuksiensa ansiosta se mahdollistaa niin tasavirta- ja vaihtojännitemittaukset sekä tasavirta- ja vaihtovirtamittaukset kuin kapasitanssimittaukset, taajuus-/toimintasuhdemittaukset, vastusmittaukset, dioditestit tai akustiset läpäisevyystestitkin. Ja mikä parasta: via Bluetoothin® välityksellä voit siirtää mittaustiedot älypuhelimeesi ja arvioida ne siellä ammattimaisesti ilmaisella MultiMeasure Mobile -sovelluksella.

Kaikkialla, missä sähkö virtaa – tai missä sen pitäisi virrata – monitoimilaite BE52 tarjoaa arvokkaita palvelujaan asennusta ja vianetsintää varten. Koska mittauslaite täyttää CAT III 600V -mittausluokan vaatimukset, se mahdollistaa turvallisen työskentelyn rakennusten asennuksissa, kuten kiinteille kulutuslaitteille, joissa on pistokkeeton liitäntä, jakajaliitännöille tai jakokeskukseen kiinteästi asennetuille laitteille tehtävät työt. Erityisen kestävästä iskunkestävästä muovista valmistetun kotelon lisäksi IP40-pölysuojattu BE52 tekee vaikutuksen mittauslaitteen ja mittausjohtojen kaksinkertaisella eristyksellä, joka vastaa eristyssuojausluokkaa II. Se tarjoaa siis optimaaliset olosuhteet, jotta voit tehdä mittauksia turvallisesti ja luotettavasti myös vaikeissa olosuhteissa.

Näin se toimii

BE52 näyttää mitatut arvot selkeästi suurella, taustavalaistulla LC-näytöllä. Kätevän pitotoiminnon ansiosta mitatut arvot pysyvät luettavissa näytöllä myös mittauksen jälkeen. Läpäisytestissä äänimerkki ilmoittaa oikosulusta tai suljetusta virtapiiristä, mikä nopeuttaa työn etenemistä, koska näytön ei tarvitse olla nähtävissä mittauksen aikana.

Jotta molemmat kätesi olisivat vapaasti käytettävissä mittaustöitä varten, laitteen takaosaan on integroitu kokoontaitettava jalka. Näin mittalaite voidaan sijoittaa helposti luettavaan asentoon tasaisille pinnoille. Pimeissä työympäristöissä integroitu taskulamppu valaisee työalueen optimaalisesti. Kätevä automaattinen virrankatkaisu 15 minuutin käyttämättömyyden jälkeen säästää akkua.

BQ21 on 100-prosenttisesti ”MultiMeasure Mobile ready” ja täyttää siten ammattimainen mittaustietojen käsittelyn ja dokumentoinnin kaikki vaatimukset. Integroidun Bluetooth®-liitännän kautta tallennetut mittaustiedot siirretään helposti ja kätevästi älypuhelimeen tai tablettiin ammattimaista arviointia tai kirjaamista varten Trotecin ilmaisella MultiMeasure Mobile -sovelluksella (Android ja iOS).

Hyvä tietää: True-RMS-mittalaitteena BE52 mittaa oikein myös ei-sinimuotoisen signaalin ominaisuudet ja määrittää siten suoraan minkä tahansa vaihtelevan muuttujan todellisen RMS-arvon. ”True Root Mean Square” (suomennettuna: todellinen neliöllinen keskiarvoistus”) tarkoittaa tässä todellisen RMS-arvon oikeaa määrittämistä ja näyttöä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • digitaalinen yleismittari monipuolisilla mittaustoiminnoilla
  • 4-merkkinen LCD-näyttö (suurin arvo 3999)
  • erityisen kestävä ja tehokas
  • automaattinen alueen valinta

Digitaalinen True-RMS-yleismittari BE52 – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään digitaalinen True-RMS-yleismittari ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 72,89 €, nyt vain 49,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 47

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*