Ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu ilmankuivain TTK 166 ECO: erityisen taloudellinen ratkaisu tyypillisiin kosteudenpoistosovelluksiin kaupallisella sektorilla – jälleen saatavilla

Rakennusten rungot on kuivattava nopeasti, jotta seuraava ammattikunta voi aloittaa työnsä ja jotta vältetään myöhemmät kosteusvauriot uusissa rakennuksissa. Myös vesivahinkojen kunnostuksessa kuivumisajan mahdollisimman tehokas nopeuttaminen on ratkaiseva tekijä homeen muodostumisen vähentämisessä. Tällaisissa tapauksissa ammattikäyttöön tarkoitettu ilmankuivain TTK 166 ECO, joka on vihdoin jälleen saatavilla, pääsee toden teolla oikeuksiinsa – ja vakuuttaa noin 52 litran kuivauskapasiteetilla 24 tunnissa. TKK 166 ECO:n ohjauspaneeli on ehdottoman selkeä ja intuitiivisesti käytettävä.

Mitä tulee tehokkuuteen, TTK166 ECO on kustannustehokas ratkaisu, johon muut eivät kovin helposti ei yllä. Sillä kompakteista mitoistaan huolimatta tämä ammattikäyttöön tarkoitettu ilmankuivain saavuttaa jopa 52 litran kuivaustehon 24 tunnissa 90 m² tai 230 m³ kokoisissa tiloissa. Myös sen tiedonhallinta on huippuluokkaa: Laitteen suurella digitaalisella näytöllä näkyy huoneilman nykyinen kosteus ja huoneilman nykyinen lämpötila sekä valmiustilassa että kosteudenpoiston aikana.

Edut yhdellä silmäyksellä – ammattimaiseen käyttöön tarkoitettu ilmankuivain TTK 166 ECO …

  • on varustettu hygrostaattiohjatulla automaattitoiminnolla, joka mahdollistaa ongelmattoman kosteudesta riippuvan kuivauksen. Tilan haluttu huoneen suhteellinen ilmankosteus voidaan esivalita 1:n askelin välillä 10 % – 95 %.
  • muistaa tilan halutun suhteellisen ilmankosteuden lyhyiden sähkökatkosten aikana muistitoiminnon ansiosta. Kun virransyöttö palautuu, TTK 166 ECO käynnistyy automaattisesti.
  • laitteen ominaisuuksia täydentää ajastintoiminto, jossa on kytkentä- ja sammutusajan esivalinta, 7 litran vesisäiliö sekä automaattinen sulatuksen ilmaisin.
  • soveltuu täydellisesti pitkäkestoiseen valvomattomaan kuivauskäyttöön ulkoisen kondenssiveden poistoliitännän ja lisävarusteena saatavan kondenssivesipumpun ansiosta.
  • antaa kylmäaineena käytetyn propaanin (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • näkyy hyvin rakennustyömaalla silmiinpistävän punaisen värinsä ansiosta. Kuljetuskahvalla ja suurilla pyörillä varustetun vaunurakenteen ansiosta TTK 166 ECO -ilmankuivainta on helppo liikutella myös usein hankalissa rakennustyömaaympäristöissä. Käytännöllinen kaapelipidike laitteen takaosassa mahdollistaa virtajohdon turvallisen säilyttämisen kuljetuksen ja varastoinnin aikana.
  • on varustettu tehokkaalla kiertomäntäkompressorilla, joten sitä voidaan kuljettaa ja varastoida missä tahansa asennossa.

Ilmankuivain TTK 166 ECO ammattikäyttöön – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa siksi jo tänään ammattikäyttöön tarkoitettu ilmankuivain TTK 166 ECO ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 613,80 €, nyt vain 499,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*