UUTTA Akkulaturi PBCS 2A: älykäs yleislaturi auton, moottoripyörän ja skootterin 12 V:n akuille – ihanteellinen kylmissä lämpötiloissa.

Käynnistysmoottorista kuuluu vain naksahdus – ja jos käännät virta-avainta tai painat käynnistyspainiketta uudelleen, kuuluu vain uusi naksahdus. Akku on tyhjentynyt! Matalien lämpötilojen, harvoin tapahtuvan käytön, lyhyiden ajomatkojen tai yksinkertaisesti vain iän vuoksi. Syväpurkautunut akku on edelleen yleisin syy auton vikaantumiseen. Mutta ei meillä, tai sinulla enää tulevaisuudessa: Kannettavalla PBCS 2A -akkulaturilla varmistat 12 V:n akkujen nopean ja tehokkaan latauksen – ja riittämättömästä latauskapasiteetista johtuvat rasittavat käynnistysongelmat ovat historiaa.

Kannettava akkulaturi PBCS 2A on mikroprosessoriohjattu monitoimilaturi 12 voltin auton, moottoripyörän ja skootterin akuille, joiden teho on 4–60 Ah. 2 ampeerin latausvirta ja LED-näyttö, kuusi latausjaksoa sekä ylläpitolataustoiminto ja talvilataustila. Ja mikä parasta: Laturi tarjoaa useita teknisiä suojaus- ja hoitomekanismeja ja takaa nopean ja hellävaraisen latauksen, jotta akun käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä. Tuetaan sekä ei-huoltovapaita että huoltovapaita 12 V:n akkuja, mukaan lukien märkäakut, kuten lyijyakut, Ca/Ca- ja EFB-akut, sekä geeli- ja AGM-akut.

Näin se toimii

Yleiskäyttöisen PBCS 2A -akkulaturin avulla varmistat ajokalustosi luotettavuuden ja pidennät 12 V:n akkujen käyttöikää. Trotecin akkulaturin 6-vaiheista latausjaksoa valvotaan ja säädetään automaattisesti älykkäällä mikroprosessoriohjauksella. Akkujännitteen ja latauksen edistymisen näyttö ilmaisee yhdellä silmäyksellä LED-valoilla, missä lataustilassa (25 %, 50 %, 75 % ja 100 %) akku kulloinkin on ja mikä tila on asetettu laturiin. Laturin varustukseen ja toimintoihin kuuluu kolme säädettävää ohjelmaa:

  1. Vakiolataustila

Vakiolataustila, jossa on monivaiheinen latausjakso, soveltuu osittain purkautuneiden 12 V:n lyijyakkujen, AGM-akkujen ja geeliakkujen täyteen lataamiseen. Jaksoittain optimoitu lataus pidentää akun käyttöikää.

  1. Ylläpitolataustila

Ylläpitolataustilaa käytetään akun itsepurkautumisen jatkuvaan ja turvalliseen kompensoimiseen. Maksimaalinen latauskapasiteetti säilyy pysyvästi ilman, että akku vahingoittuu liiallisesta latauksesta. Sopii ihanteellisesti ehkäisemään akun syväpurkautumista harvoin käytetyissä ajoneuvoissa, kuten klassikkoautoissa.

  1. Talvilataustila

Nykyaikaiset akut ovat erittäin herkkiä lämpötilalle. Jos ympäristön lämpötila laskee alle 5 °C:n, lyijyakun kemialliset prosessit hidastuvat. Talvilataustilaa suositellaan 12 V:n akkujen pikalataukseen kylmissä ympäristöissä (-20 °C – +5 °C), jolloin latauksen loppujännitettä nostetaan.

PBCS 2A -laturissa on huomioitu luonnollisesti myös turvallisuus: Laturi on suojattu pölyltä ja vesisuihkuilta suojausluokan IP65 mukaisesti. PBCS 2A suojaa akkua luotettavasti ylilataukselta, eikä ongelmia synny, vaikka vahingossa liittäisit akun navat väärin, sillä integroitu virheelliseltä napaisuudelta suojaava toiminto estää oikosulut, kipinöinnin ja akun tai laturin vahingoittumisen. Täysin eristetyt akkuliittimet täydentävät turvallisuuspaketin.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • laturi 2 A, 12 V:n akuille, joiden teho on 4–60 Ah
  • soveltuu erinomaisesti 12 V:n akulla varustettuihin ajoneuvoihin, esim. autoihin, moottoripyöriin, skoottereihin, ajettaviin ruohonleikkureihin
  • mikroprosessoriohjattu ja -valvottu monivaiheinen latausjakso
  • automaattinen mukautus akun jännitteeseen

Akkulaturi PBCS 2A – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa akkulaturi PBCS 2A jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 41,63 €, nyt vain 19,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 51

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*