UUTTA Akkuketjusaha PCHS 10-20V: Kompakti, kevyt ja johdoton – erinomainen leikkuuteho, kääntyvä kahva ja ketjusuojus

Puutarhan ystävät, jotka ovat odottaneet tähän asti hedelmäpuiden ja pensaiden karsimisen tai polttopuuvarastojen leikkaamisen kanssa, ovat tehneet oikein. Sillä uuden ja saatavana olevan PCHS 10-20V akkuketjusahan ansiosta työt sujuvat paitsi paljon helpommin myös kaksi kertaa nopeammin. Tämän takaa tehokas Flexpower-monitoimiakku, joka mahdollistaa vaikuttavan 3 800 min‑1 ketjunopeuden. Johdoton sähkömoottorisaha vakuuttaa lisäksi voimakkaalla leikkuuteholla ja kapealla sahausraolla ja tarjoaa samalla maksimaalisen joustavuuden. Olet siis tähän mennessä tehnyt kaiken oikein – mutta nyt sinun kannattaa pistää heti töpinäksi!

Kätevä ja kevyt PCHS 10-20V sähkömoottorisaha, jossa on Flexpower-monitoimiakku (20 V, 2 Ah), on yleiskäyttöinen puu- ja pensasleikkuri kiinteistöjen ja puutarhojen hoitoon. Halusitpa sitten käyttää sitä puiden typistämiseen, pensaiden leikkaamiseen, viherjätteen silppuamiseen tai polttopuiden sahaamiseen, olet ihanteellisesti varustautunut lähes kaikkiin töihin. Myös pienempien puiden kaataminen sekä puulautojen, parrujen ja pyöreän puutavaran tarkka leikkaaminen onnistuu moottorisahalla helposti. Vääntövarmasta teräksestä (Q235) valmistettu 19,5 cm pitkä sahanterä vakuuttaa kestävyydellään ja mahdollistaa jopa halkaisijaltaan 150 mm:n kokoisten kappaleiden sahauksen. Ja jos sinun on työskenneltävä vaikeapääsyisissä paikoissa, voit säätää kahvaa 45° vasemmalle ja oikealle ja lukita sen napin painalluksella.

Hyvä tietää: PCHS 10-20V -sahalla työskentelyyn omassa puutarhassa / omalla tontilla ei tarvita moottorisahalupaa.

Näin se toimii

PCHS 10-20V -ketjusahassa on useita suojalaitteita turvallista työskentelyä varten. Jotta sähkösaha ei käynnistyisi tahattomasti, kahvaan on integroitu lukittava käynnistyssuoja. Kahvan alle integroitu käsisuoja estää sinkoutuvien oksien osumisen käsiin sahauksen aikana. Akkuketjusahan turvavarustusta täydentää 90°:n kulmassa liikuteltava suojalevy, joka peittää ketjun yläpuolen jokaisessa sahausasennossa, sekä lujatekoinen ketjusuoja turvallista säilytystä tai kuljetusta varten.

Vakuuttavan leikkuutehonsa lisäksi PCHS 10-20V tarjoaa erinomaisen käyttöergonomian, josta on iloa erityisesti pidempään kestävässä käytössä. Ergonomisesti muotoiltu kahva, jossa on kumipäällysteinen softgrip-pinta ja ylimääräinen käsisuoja, mahdollistaa erityisen mukavan ja turvallisen ketjusahan ohjauksen. Tasaisesti käyvässä, vähän tärinää aiheuttavassa sähkömoottorissa on innovatiivinen tärinäeristys. Se vähentää tärinän siirtymistä kahvaan, mikä suojaa lihaksia ja niveliä. Täydellinen järjestelmä väsymättömään työskentelyyn myös pidempien sahaustöiden aikana.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • tehokas 20 V -litium-ioni-akku – ei muisti-ilmiötä eikä itsestään purkautumista
  • Flexpower-multiakku 20 V 2,0 Ah – joustavasti yhdistettävissä myös muihin 20 V:n akkutyökaluihin
  • erinomainen soveltuvuus puiden ja pensaiden karsimiseen ja viherjätteen pienentämiseen
  • ihanteellinen lautojen, parrujen ja pyöreiden puukappaleiden sahaukseen

Akkuketjusaha PCHS 10-20V – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa akkuketjusaha PCHS 10-20V jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 145,84 €, nyt vain 79,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimituksen sisältö:

Akkuketjusahan PCHS 10‑20V toimitus sisältää 20 V A 2 Ah Flexpower-monitoimiakun, pikalaturin (akun lataus kestää vain tunnin) sekä ketjuterän vankkatekoisen suojuksen, joka on kätevä, kun terää ei tarvita.

Toimitus välittömästi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*