UUTTA Keraaminen lämpöpuhallin TFC 25 E: energiaa säästävän termostaattiohjauksen ansiosta ihanteellinen liian viileisiin asuin- ja työtiloihin – vihdoin saatavana

Selviämme talvesta luultavasti jokseenkin lämpimillä huoneilla. Tämän takaavat lähes pullolleen täytetyt kaasuvarastot sekä nykyinen alentunut kaasunkulutus. Jäljellä on kuitenkin vielä arvaamattomia tekijöitä, kuten erittäin kylmä talvi, äärimmäinen kylmyysjakso tai kaasun lisätoimitusten poisjääminen. Mutta miksi kiusaisimme itseämme tällaisilla skenaarioilla, kun on olemassa ratkaisu, joka on sekä toimiva että edullinen: keraaminen lämpöpuhallin TFC 25 E, joka on vihdoin saatavana? Eikä pelkästään ostohinnan vaan myös ylläpitokustannusten osalta integroidun sähköä säästävän lämmityksen ohjauksen ansiosta, joka mukauttaa lämmitystehon. Tartu siis tilaisuuteen!

Tyylikäs sähkölämmitin TFC 25 E lämmittää erityisen mukavasti ja energiatehokkaasti sähköä säästävässä ECO-tilassa. Termostaatti säätää lämpövastuksen tehon optimaalisesti ympäristön lämpötilaan, jolloin huoneeseen luovutetaan vain tarvittava määrä lämpöä, ja energiaa kuluu mahdollisimman vähän. Tai turvaudu integroituun termostaattiohjaukseen, jolla voit lämmittää yksilöllisesti jopa 30 m²:n tai 75 m³:n kokoiset olohuoneet tai toimistot tasaisella lämpimällä ilmavirralla 5 °C:n ja 35 °C:n välisellä lämpötila-alueella kahden lämmitystason (1800 W / 2500 W) ja asteentarkan lämpötilan säädön avulla. Kun esivalittu lämpötila on saavutettu, lämmitin kytkeytyy pois päältä sähköä säästäen, kunnes tarvitaan jälleen lisää lämpöä.

Näin se toimii

Tyylikäs sähkölämmitin TFC 25 E keraamisine lämpövastuksineen ja käytännöllisine kaukosäätimineen on vaikuttavan tuotemuotoilun ja vaikuttavan lämpötehon yhdistelmä. Näin keraaminen lämpöpuhallin, jossa on integroitu kantokahva, hienostunut musta LED-ohjauspaneeli ja vakaa tukijalka, sulautuu moderniin asuin- tai toimistoympäristöön. Erikseen kytkettävä 80°:n oskillointi jakaa tasaisesti käyvän tuulettimen lämpimän ilmavirran koko huoneeseen ja ylittää esteet, kuten sohvanurkkaukset, pöytäryhmät, kirjoituspöydät tai toimistokaapit. Tornimaisen muotoilunsa ansiosta TFC 25 on lämpöä tuottava lämmitys- ja tilaihme.

Hyvä tietää: Jos valitset tavoitelämpötilaksi 5 °C, voit estää lämmittämättömien tilojen, esimerkiksi kellarien tai autotallien liian nopean jäähtymisen, tai voit käyttää lämmitintä myös pakkasvahtina. Ja erityisen kätevää: Lämpiminä päivinä käytät puhallinta virkistävän ilmavirran tuottamiseen. Voit siis käyttää 2 in 1 -lämpöpuhallinta tehokkaasti sekä talvella (lämmitys) että kesällä (tuuletus).

Ohjauspaneelin selkeästä LED-näytöstä voit lukea säädetyn lämpötilan ja valitun ajastimen. Säädät laitteen toimintaa helposti intuitiivisilla, selvästi merkityillä napeilla tai kaukosäätimellä.  Näytön valaistus himmenee 60 sekunnin kuluttua täysin automaattisesti. Integroitu kantokahva helpottaa lämpöpuhaltimen kuljettamista huoneesta toiseen. Kaukosäätimen pitkä kantama lisää mukavuutta, kun säädät laitetta.

Miksi keraamiset PTC-lämpövastukset?

Laadukas keraaminen PTC-lämpövastus kuumene huomattavasti nopeammin kuin perinteiset vastuslangat, mutta ei niin paljon, että huonepöly, eläinten karvat tai hyönteiset palaisivat. Ei palamisesta aiheutuvia epämiellyttäviä hajuja. Integroitu kaatumissuojakatkaisija ja älykäs ylikuumenemissuoja varmistavat turvallisen käytön. Mukavasta lämmöstä voi siten nauttia myös talouksissa, joissa on eläimiä tai pieniä lapsia.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • nopea ja miellyttävä lämpö
  • hiljainen ja kompakti keraaminen lämpöpuhallin
  • käyttö raikastavana kylmäilmatuulettimena
  • keraaminen PTC-lämmityselementti

Keraaminen lämpöpuhallin TFC 25 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään keraaminen lämpöpuhallin TFC 25 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 145,84 €, sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*