Lämpöpuhallin TFH 22 E: vakuuttaa talvella termostaattiohjattuna pikalämmittimenä ja kesällä viilentävänä tuulettimena – jälleen saatavana.

Tehokkaat 2 000 wattia kahdessa portaassa, pakattuna tyylikkääseen kuosiin, värinä huipputrendikäs mokka. Lisäksi laite on erittäin hiljainen, todella kompakti ja helposti liikutettava – lämpöpuhallin TFH 22 E on yksi suosikeistamme, joka myytiin ensimmäisenä loppuun asiakkaiden rynnäkössä kesän aikana. Mutta juuri ajoissa, ennen kuin tulee todella kylmä, se palaa takaisin tapahtumien keskipisteeseen innokkaana ja entistäkin lämpimämpänä. Ja huolehtii termostaattiohjauksensa avulla jälleen miellyttävistä lämpöolosuhteista – niin asuin- ja toimistotiloissa, asuntovaunussa, puutarhamajoissa kuin harrastehuoneissakin.

Termostaattiohjauksensa ansiosta siirrettävä lämpöpuhallin TFH 22 E säilyttää esiasetetun lämmitystason energiatehokkaasti. Koska laite luovuttaa lämpönsä haluttaessa myös oskilloiden, lämmin ilma jakautuu paremmin huoneeseen – kotelo kääntyy tätä varten vaakasuorassa 90°. Lisäksi puhaltimessa on viilennystaso, mikä tarkoittaa, että laite soveltuu myös jäähdytyskäyttöön kuumina kesäkuukausina integroidun tuuletustoimintonsa ansiosta. Tyylikäs, hiljainen lämmitin sopii hyvin jokaiseen ympäristöön, ja sitä voi käyttää joka paikassa, kunhan pistorasia on lähellä. Lämpöpuhaltimella on ilahduttavat edullisen hinnan lisäksi paljon muitakin etuja.

Edut yhdellä silmäyksellä – lämpöpuhallin TFH 22 E…

  • kaksi lämpötehoa 1000 ja 2000 wattia sekä pelkkä puhallus. Laitteessa on myös puhallin, joten sitä voi käyttää kuumina kesäkuukausina myös viilentämiseen.
  • luovuttaa lämmitystehonsa haluttaessa myös oskilloiden Tällöin kotelo kääntyy vaakasuunnassa 90° ja jakaa lämpimän ilman paremmin huoneeseen.
  • portaaton termostaatti säätää lämpötilan energiatehokkaasti.
  • on turvallinen: Merkkivalo ja automaattinen virran katkaisu TFH 22 E:n kaatuessa tai ylikuumentuessa varmistavat aina turvallisen käytön.
  • tehokas aksiaalituuletin jakaa lämpimän tai viileän ilman nopeasti tilaan.
  • käytännöllinen kantokahva helppoon kuljettamiseen käyttöpaikkaan – jossa laite seisoo tukevasti pystyssä!

Lämpöpuhallin TFH 22 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään lämpöpuhallin TFH 22 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, vain 19,99 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*