UUTTA Aircooler ja ilmanpuhdistin PAE 35 HEPA: tarjoaa 4-in-1-haihdutusilmanjäähdyttimenä optimaalista raikkautta, ilmanvaihtoa, puhdasta ilmaa ja ilmankostutusta

Useimmat aavistavat varmaan jo, mitä meillä on edessä tänäkin kesänä: helleaaltoja, aaltoja, aaltoja, aaltoja. Mutta PAE 35 HEPA:n avulla tunkkainen ilma ja ylikuumentuneet huoneet kuuluvat menneisyyteen. Olitpa sitten kotitoimistossa, makuuhuoneessa tai olohuoneessa – missä korkeat lämpötilat usein ahdistavat, 4-in-1-haihdutusilmanjäähdytin tarjoaa jäisen raikkaan tuulahduksen hyvän olon takaamiseksi. Lisäksi se puhdistaa ilman taudinaiheuttajista ja kiintoaineista HEPA-suodattimien avulla. Talvella se huolehtii liian kuivan lämmitysilman tarpeellisesta kostutuksesta. Kaikki tämä murto-osalla ilmastointilaitteen sähkökuluista!

Aircooler PAE 35 on energiatehokas vaihtoehtosi siirrettävälle ilmastointilaitteelle. Sillä 4-in-1-ilmanjäähdytin laskee kotisi tai toimistosi huonelämpötilan hetkessä luonnollisen haihdutusjäähdytyksen ja kolmen nopeusasetuksen avulla. Samalla se poistaa erittäin tehokkaan HEPA-suodattimensa ansiosta 95 % siitepölystä, viruksista, bakteereista, pölypunkkien jäämistä, homeen itiöistä ja muista sisäilman epäpuhtauksista. Suosittelemme käyttämään laitetta enintään 20 m²:n tai 50 m³:n kokoisissa huoneissa, joissa se tuottaa miellyttävän viileää, puhdasta ja optimaalisesti kostutettua sisäilmaa – suhteellisen alhaisilla käyttökustannuksilla: Tämän modernin ilmanjäähdyttimen virrankulutus on vain 85 wattia, joten se aiheuttaa vain murto-osan ilmastointilaitteen sähkökustannuksista

Näin se toimii

Yhdistetyn nelinkertaisen ilmankäsittelynsä ansiosta PAE 35 HEPA takaa miellyttävän sisäilmaston ja optimaaliset lämpötilat ympäri vuoden. Monitoimisena huoneilman parantajana ilmastointilaite jäähdyttää, raikastaa, kostuttaa ja/tai puhdistaa huoneilmaa – yksinkertaisesti napin painalluksella ja käyttösovelluksesta riippuen yhdistetyillä tai yksittäisillä toiminnoilla. Värillinen ilmanlaadun ilmaisin osoittaa huoneilman puhtausasteen. Automaattisessa ilmanpuhdistustilassa laite säätää ilmanpuhdistustehon täysin automaattisesti huoneilman mitatun puhtaustason mukaan.

PAE 35 haihduttaa 0,8 litraa tunnissa, joten suuri 6 litran vesisäiliö riittää jäähdyttämiseen yli 7 tunnin ajan. Jäähdytystehoa voidaan myös lisätä mukana toimitetulla kylmävaraajalla tai jääpaloilla. Tähän tarkoitukseen ilmanjäähdytin käyttää hyväksi havaittua hunajakennotekniikkaa: Kennosuodatin tarjoaa veden kyllästämänä erityisen hyvät haihtumisominaisuudet, koska sen avoin rakenne jäähdyttää luonnollisesti sen läpi kulkevaa ilmaa.

Aircooler PAE 35 HEPA tarjoaa käteviä ominaisuuksia: Ilman jäähdytys, ilman puhdistus automaattitilalla ja ilmanlaadun näytöllä, ilman raikastus, tuuletus, 3 puhaltimen nopeutta, kääntötoiminto, yötila ja 24 tunnin ajastin. Laitetta voidaan säätää selkeästä paneelista tai mukavasti kaukosäätimellä.

Myös ilmanjäähdyttimen mukavuusominaisuudet on mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöten: Nopeaa siirtämistä varten 4-in-1-ilmanjäähdyttimessä on äänettömät, pehmeästi liikkuvat pyörät, jotka soveltuvat kaikilla alustoilla käytettäväksi, ergonominen kantokahva ja upotettu säilytyssyvennys infrapunakaukosäätimelle.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 4-in-1-laitteen ilman jäähdytys, HEPA-ilmanpuhdistus, ilman raikastaminen ja ilman kostutus
  • erittäin tehokas ilmanpuhdistustekniikka: esisuodatin, HEPA-suodatin ja ilman ionisointi
  • värillinen ilmanlaadun näyttö
  • hunajakennotekniikkaan perustuva luonnollinen ilmanjäähdytys

Aircooler ja ilmanpuhdistin PAE 35 HEPA – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi Aircooler ja ilmanpuhdistin PAE 35 HEPA ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 281,29 €, nyt vain 179,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupasta!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 27

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*