UUSI Design-kattolämmitin IR 2000 C: 2000 wattia, LED-spotit, kaukosäädin sekä säänpitävä suojus tuovat lisää mukavuutta ulkotiloihin

Terassilla on joskus liian viileää, sitten taas ei, sitten taas aivan liian kylmää. Tai ei tarpeeksi valoisaa, liian vähän valoa tai yksinkertaisesti aivan liian pimeää. Mukavaa terassin kalustetta koskevat täysin erilaiset lämpö- ja valovaatimukset. Uusi säänpitävä design-kattolämmitin IR 2000 C tulee juuri oikeaan aikaan – se lämmittää jokaisen ulkotilan kunnolla kaksiportaisesti säädettävällä enintään 2000 watin infrapunalämmöllä. Kaksi erikseen kytkettävää LED-spottia luovan ympäristöön tunnelmallisen valaistuksen. Kaikkea ohjataan mukavasti kaukosäätimellä.

Parveke, terassi, katettu terassi, myyntikoju tai messuosasto tai ravintolan ulkotarjoilualue – vaikuttavan muotoilun, säänpitävyyden ja suuren lämpötehon yhdistävä elegantti kattolämmitin IR 2000 C lämmittää nopeasti yksityisesti ja yritystoimintaan käytettävät katetut tai kattamattomat ulkotilat. Lämpötehon 1 (1000 W) voi kytkeä mukavasti kaukosäätimellä tai lämmityselementin intuitiivisestä ohjauspaneelista. Teho 2 (2000 W) käyttää kumpaakin elementtiä, jotka lämmittävät kohdennetusti jopa 15 m²:n alueita. Mukava LED valaistus luo tunnelmallisen ilmapiirin yhdessä lämmityksen kanssa tai ilman sitä.

Näin se toimii

Energiatehokkaan säteilylämmittimen IR 2000 C kotelo on hopean väristä alumiinia mustin koristein. Sadekuurot tai pölypilvet ovat voimattomia kestävän säteilylämmittimen edessä, sillä korkealaatuinen on suojattu kaikilta sivuilta vesisuihkuilta ja pölyn tunkeutumiselta suojausluokan IP55 mukaisesti. Näin lämmitin sopii kuin nakutettu käytettäväksi myös katetuissa tai kattamattomissa ulkotiloissa. Erityisesti ammattimaisessa käytössä ravintola-alalla säänkestävä kotelo tuo todellista lisäarvoa.

Siirrettävä IR 2000 C on heti toimintavalmis. Toimitus sisältää kaksi 50 cm:n mittaista lujaa teräsketjua, joilla lämmittimen voi ripustaa nopeasti ja helposti kattoon. Ketjut voidaan kiinnittää karbiinikoukulla kattoon, kannatinpalkkiin, katokseen tai kattotuoliin. Tarvittavat asennustarvikkeet sisältyvät toimituskokonaisuuteen. Lämmitin liitetään 1,75 m pitkän kaapelin suko-pistokkeella (CEE 7/7), joka sopii eurooppalaisiin pistorasioihin.

IR 2000 C:n halogeeni-infrapunaputket tuottavat lämpöä luonnollisen auringonsäteilyn periaatteen mukaisesti. Tämä tapahtuu erityisen energiatehokkaasti, sillä suurin osa käytetystä energiasta muutetaan suoraan lämmöksi. Lämmitys on täysin hiljaista eikä se tuota ilmavirtaa, joka nostattaa pölyä – lämmitin sopii erinomaisesti astmaatikoille ja allergikoille, joille ei tule hengitysvaikeuksia laitteen lähellä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • siirrettävää infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • laadukkaiden carbon-infrapunaputkien paloaika noin 5000 tuntia
  • tasaista lämpöä n. 15 m² alueelle
  • kaksi lämpötehoa, 1000 W ja 2000 W

9Design-kattolämmitin IR 2000 C – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi design-kattolämmitin IR 2000 C ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 364,65 €, nyt vain 249,95 €, sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimituskokonaisuus yhdellä silmäyksellä: 2 x luja teräsketju (50 cm), 4 x karbiinihaka sekä IR-kaukosäädin. 1,75 m pitkässä verkkojohdossa on Euroopassa yleisesti käytössä oleva suojakosketinpistoke (CEE 7/7).

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 20

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*