pistorasiaan kytkettävä TFC 1 E -lämpöpuhallin: hädin tuskin kämmenen kokoinen, erittäin kevyt keraaminen lämmitin kotiin ja matkalle – jälleen saatavana

Täydellinen keväisille vilukissoille: Pieni ja kompakti pistorasiaan kytkettävä TFC 1 E -lämpöpuhallin on vihdoin jälleen saatavilla ja tarjoaa aina suloisen lämmön lähteen sekä kotona että matkoilla. Ainoa edellytys on, kuten nimikin kertoo, toimiva pistorasia. Sinun ei tarvitse kuin liittää keraaminen minilämpöpuhallin pistorasiaan ja voit nauttia suloisesta lämmöstä muutaman minuutin kuluessa – joka paikassa, missä tarvitset ylimääräistä lämmitystä. Tämän takaavat 500 watin lämmitysteho, kaksi puhaltimen nopeutta ja LED-näytön termostaatilla valittavissa oleva lämpötila 15–30 °C.

Tyylikkäästi muotoiltu, pistorasiaan kytkettävä TFC 1 E -lämpöpuhallin, jossa on tyylikäs valkoinen kotelointi, on ensimmäinen valinta kaikkialla, missä kaipaat lämpöä: esimerkiksi kylpyhuoneessa, keittiössä, sohvalla ja lasten- tai työhuoneessa. Laitteen käyttäminen on todella helppoa: Kytke pistoke pistorasiaan, virta päälle ja valitse haluamasi lämpötila 15 ja 30 °C:n väliltä LED-näytön termostaatin avulla – halutessasi myös etukäteen, sillä minilämmittimessä on 12 tunnin ajastin. Ja tietysti malli on varustettu energiatehokkaalla automaattisella sammutuksella, kun tavoitearvo on saavutettu …

Edut yhdellä silmäyksellä – pistorasiaan kytkettävä lämpöpuhallin TFC 1 E …

  • vakuuttaa ehdottoman hyvällä 500 watin lämmitysteholla. Kaksi puhaltimen nopeutta loihtivat pieniin tiloihin nopeasti miellyttävän hyvänolon lämmön: Ensimmäinen puhaltimen nopeus on normaalia käyttöä varten, toinen toimii pikalämmittimenä, joka jakaa lämpimän ilman nopeasti huoneeseen.
  • mahdollistaa välittömän vaivattoman käytön, koska haluttu puhaltimen nopeus, haluttu lämpötila 15–30 °C:n välillä sekä ajastin, joka kytkeytyy automaattisesti päälle ja pois 1–12 tunnin kuluttua, voidaan helposti asettaa LED-näytöltä.
  • asettaa turvallisuuden etusijalle, koska se on suojattu täysin luotettavasti ylikuumenemiselta. Sen tulenkestävällä keraamisella elementillä on erittäin pitkä käyttöikä, lisäksi hehkulankojen palaminen on estetty järjestelmällisesti kaikissa keraamisissa lämmittimissä.
  • On varustettu lisäksi myös puhaltimen jälkikäyntitoiminnolla. Tämä jäähdyttää minipuhaltimen lämmityselementin automaattisesti 60 sekuntia sen jälkeen, kun lämmitin on kytketty pois päältä, ja varmistaa, että se voidaan irrottaa turvallisesti pistorasiasta.
  • tuottaa keraamisella PTC-lämmityselementillään 100 % päästötöntä lämpöä. Lämmitetty ilma pysyy aina miellyttävän puhtaana ja hajuttomana, sillä toisin kuin tavanomaisissa hehkulangoilla varustetuissa puhaltimissa keraamisen lämmittimen lämmityselementit eivät koskaan kuumene niin, että niissä palaisi pölyhiukkasia tai eläinten karvoja. Tämä suojaa allergikkojen hengitysteitä sekä pienten lasten ja herkkien ihmisten hengitysteitä.

Pistorasiaan kytkettävä lämpöpuhallin TFC 1 E – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään pistorasiaan kytkettävä lämpöpuhallin TFC 1 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 28,09 €, nyt vain 14,95 €, sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*