UUSI yleismittari BE47: ergonomisesti muotoiltu monitoimintomittauslaite, seitsemän mittaustoimintoa

Yleismittarit kuuluvat  elektroniikan ja sähkötekniikan maailmassa tärkeimpiin mittaus- ja diagnoosityökaluihin. Ne kuuluvat myös innokkaiden elektroniikan harrastajien ja kotinikkareiden työkalutaululle – ja ennen kaikkea yleismittari BE47. Mittauslaite sisältää mittauskategoriaan CAT III asti kaikkiaan seitsemän mittaustoimintoa, myös diodi- ja paristotestin sekä jatkuvuustestauksen äänimerkillä.

Yleismittarin BE47 hinta-laatusuhde on hyvä, joten kunnianhimoisten harrastelijoiden kannattaa täydentää sillä työkaluvalikomaansa. Yleismittari on mittauspiirikategorian CAT II 600 V / CAT III 300 V vaatimusten mukainen. Laite sisältää diodi- ja paristotestin jatkuvuustarkastuksen äänimerkillä sekä pariston varaustilan ilmaisimen. Ergonomisesti muotoilt laite sopii täydellisesti kotinikkarien ja harrastelijoiden moniin eri käyttötarkoituksiin

Näin se käy

BE47:ssä on puhdistamista varten irrotettava kumipintainen suojakotelo, joka suojaa tehokkaasti vaurioilta myös rakennustyömaiden kovissa olosuhteissa. Kumikoteloon integroitu taittuva tukijalka helpottaa huomattavasti yleismittarin käsittelyä ja täydentää yleismittarin käytännön tarpeiden mukaista varustusta.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • vankka yleismittari, kumipintainen suojakotelo
  • mittauspiirikategroia CAT III 600 V
  • dioditesti
  • paristotesti (9 V, 1,5 V)

Yleismittari BE47 – Trotecin merkkilaatua

Tilaa siksi jo tänään Yleismittari BE47 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 20,78 €, nyt vain 14,95 € sis. alv.

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 14

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*