Ilmastointilaite PAC 2000 E: täydellisen raikas sisäilma, tuore kompakti muotoilu – jälleen viimein saatavana!

Kaikki asiantuntijat ovat sitä mieltä, että tuleva kesä on helteinen. Jos et haluat osallistua vuoden 2019 joukkohikoiluun, varaudu eskaloituviin lämpötilan nousuihin ja kaupunkien sekä maaseudun ylle paikallaan seisoviin hellekupuihin. Jälleen saatavana oleva ilmastointilaite PAC 2000 E on oloja helpottava ja silmiä miellyttävä vaihtoehto.  Tyylikäs tilaihme vakuuttaa ensinäkemällä sekä onnistuneella muotoilullaan että suorituskyvyllään.

Kapea ja tyylikäs ilmastointilaite PAC 2000 E sopii kaikkialle. Sen suurin jäähdytysteho 2,1 kW temperoi 65 m³ kokoisetkin huoneet haluttaessa 16 °C lämpötilaan asti! PAC 2000 E paitsi viilentää, myös poistaa kosteutta ja tuulettaa ilman viilennystoimintoa. Energiatehokkuusluokkaan A kuuluvan laitteen energiakustannukset ovat pienet …

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmastointilaite PAC 2000 E

  • laitetta voidaan käyttää jäähdytyksen lisäksi ilmankuivaimena, joka poistaa kosteutta 18 litraa vuorokaudessa, tai pelkkänä tuulettimena.
  • kolmenopeuksinen puhallin ja säädettävä ilman puhallussuunta jakavat viilentävän ilman haluamaasi kohteeseen.
  • sisältää kaksi erillistä ilmansuodatinta. Ne puhdistavat ilman ennen kuin se virtaa huoneeseen, joten sisäilmasto ei ärsytä.
  • kuuluu energiatehokkuusluokkaan A – voit siis käyttää pitkäänkin kärsimättä huonosta omastatunnosta.
  • helppohoitoinen kalvonäppäimistö ja LED-näyttö tekevät käytöstä todella helpon. Voit myös ohjata laitteen toimintaa infrapunakaukosäätimellä.
  • kompaktit mitat, integroitu kaapelitila ja mukavat rullat helpottavat PAC 2000 E:n siirtämistä huoneesta toiseen  – esimerkiksi iltaisin ennen nukkumaan menoa olohuoneesta makuuhuoneeseen.

Ilmastointilaite PAC 2000 E – Trotecin merkkilaatua!

Tilaa ilmastointilaite PAC 2000 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 385,49 €, nyt vain 199,95€ sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*