Lattiatuuletin TVM 17 – ajoissa kevääksi jälleen saatavana

Kun kevätsiivous on jo käytännössä valmis, edessä on työn mukavin vaihe: Vanhan saa nopeasti näyttämään uudelta esimerkiksi vaihtamalla lipaston tai pöytävalaisimen paikkaa. Pari aivan uutta esinettä saa uudet tuulet puhaltamaan: Paras suosituksemme on lattiatuuletin, joka on viimein jälleen saatavana TVM 17  – suuri viileä on hyvän näköinen ja antaa sitä, mitä ulkonäkö jo lupaa: puhdasta viileyttä!

Lattiatuuletin on saatavana joko kromin kiiltoisena mallina TVM 17 tai tyylikkään kuparoituna mallina TVM 18. Muuten mallien tekniikka tai varusteet eivät eroa toisistaan. TVM-lattiatuuletin on – valitset kumman mallin hyvänsä – aina hyvän näköinen: joko kotona tai toimistossa, juhlissa tai konsertissa tai kätevästi seinälle tai kattoon kiinnitettynä myös ravintolassa.

Edut yhdellä silmäyksellä – lattiatuuletin TVM 17

  • 100 watin teho ja kolme nopeutta riittävät puhaltamaan eskaloituvat lämpötilahuiputkin pois. Hennosta tuulenvireestä kovaan tuuleen ja lähes myrskyyn – TVM 17 tuottaa halutun tuulen voimakkuuden.
  • tuottaa viilentävän tuulenvireen lisäksi riittävästi raitista ilmaan tuuletettaessa ja toimii luotettavasti pitkiäkin aikoja vaativassa kuivauskäytössä.
  • puhaltaa suurella 18 tuuman – lähes 45 cm– siipipyörällään kuumimmankin seisovan ilman ulos asunnon tai toimiston ikkunasta.
  • retroklassikko on valmistettu kromattuja tai kuparoituja siiven kärkiä myöten kokonaan metallista, ja moottorissakin on kuparikäämi.
  • tuuletinpään kallistuskulmaa voidaan säätää 110, joten voit suunnata ilmavirran tarkasti haluamaasi kohteeseen. Ilmavirta säädetään helposti tuuletinpään takapuolen säätimellä.
  • tarvitsee vain vähän tilaa ja kestää tönimistä: Jalustan alla on kolme liukumista estävää kumijalkaa, jotka pitävät laitteen varmasti paikallaan. Tuulettimen taakse kiinnitetty kantokahva helpottaa kuljettamista paikasta toiseen.

Lattiatuuletin TVM 17 –TÜV-tarkastettua merkkilaatua Trotecilta

Tilaa jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme

  • lattiatuuletin TVM 17, normaalisti 72,89 €, nyt vain 34,96 €,

sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*