Uusi VQuick – kuivausjärjestelmien nopea yhdistäminen

banner_vquick_fi

Ennen vanhaan eristyskerrosten kuivauslaitteiden letkuliitännät kiinnitettiin vanhan kunnon letkukiinnikkeellä. Se oli sekä hankalaa että aikaavievää. Ei enää! Trotec on tuonut markkinoille uuden VQuick-järjestelmän, jonka avulla letkut vain „klikkaillaan“ yhteen ja työn jälkeen vedetään jälleen irti toisistaan. Sitten käytetään uudelleen seuraavassa saneeraustehtävässä. Helpommaksi ei tule! VQuick on ehdottoman tiivis ja joustavakäyttöinen.

Pyysimme useampia isoja saneerausyrityksiä testaamaan VQuick:ia. Selvä lopputulos oli, että VQuick:in ansiosta eristyskerrosten letkujärjestelmät voitiin asentaa noin 15 minuuttia nopeammin kuin muilla keinoilla. Aika on rahaa, joten tässä säästät!

Näin se toimii

VQuick-yhdistelmäkappaleilla voidaan asentaa nopeasti ja helposti suuria kuivausjärjestelmiä, joissa on useita kuivausreikiä ja letkuhaarautumia. Jokainen VQuick-liitos on aivan tiivis! Salaisuus on yksinkertainen:kaikilla vastakappaleilla on sisäpuolella kulkeva poikittaisura ja ulkopuolella kiristysrengas, joten ne voidaan liittää vaikeuksitta yhteen ja jälleen irrottaa. Näin säästät aikaa ja rahaa:

Uuden VQuick-järjestelmän ansiosta voidaan esimerkiksi liittää useampia T-kappaleita toisiinsa, jolloin saadaan haaraumia eri huoneisiin. Lisäksi on mahdollista liittää eri letkuja valmiiksi yhteen (1 m, 2 m, 3 m, jne.) ja sitten tarpeen mukaan käyttää eri liitoksiin (T-jakaja, taivutetut muhvit, pidennykset).

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko mallikappaleita uudesta Trotec VQuick-järjestelmästä?

Haluatko tietää lisää? Voit joko soittaa edustajallamme Robert Janetzkolle numeroon 040 541 3115 tai suomenkieliseen asiakaspalveluume numeroon 00800 80 90 80 90. Autamme mielellämme!

Tai voit tilata suoraan verkkokaupastamme

VQuick-muovimuhvi 38 mm letkulle

VQuick-ilmanottomuhvi kumista 38 mm letkulle

VQuick-ilmanottomuhvi kumista, taivutettu, 38 mm letkulle

VQuick-T-jakaja muovista 38 mm letkulle

VQuick-liitosmuhvi 38 mm letkulle

VQuick-letkuliitin 38 mm letkulle

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*