Digitaalinen kuumemittaus on sekunninnopeaa!

banner_temp_tection_fi

Uusimmat uutiset Ebolasta vahvistavat jälleen kerran, että lentomatkustelun kautta virukset leviävät nopeasti maanosasta toiseen. Samalla kasvaa pandemian vaara – tarttuvan taudin leviäminen kokonaisiin maihin ja maanosiin. Saarbrückenissä, Max-Planck-insituutin informatiikan tiedemiehet ovat tutkineet virusten leviämistä lentoreittien kautta ja ovat saaneet selviä tuloksia.

Max-Planck-tutkijat simuloivat tutkimuksessaan infektiosairauden aloituspaikkaa ja laskivat sen levinnäisnopeuden muihin maihin. 3458 lentokenttää, 68.820 lentoyhteyttä ja 171 erilaista lentokonemallia syötettiin simulaatiotutkimukseen. Tutkimuksen ydinkohtana oli, että virukset leviävät hitaasti, kunnes ne saapuvat lentoreittien risteysasemille. Tämän jälkeen virukset leviävät räjähdysmäisen nopeasti ympäri maailman. Ajankohtainen Ebola saattaa siis olla Euroopalle vaaraksi. Ehkäpä terveysviranomaiset käyttävät tätä simulaatiota hyödyksi, mikäli Pandemia iskee, ja sulkevat tiettyjä lentokenttiä tai ohjaavat koneita muualle. Niin tai näin, ei tarvitse tietenkään heti maalata Ebola-piruja seinille, mutta kannattaa silti mitata kuume, mikäli olo tuntuu sairaalta.

Näin ne toimivat

Yhtä näistä kahdesta laitteesta kannattaa pitää lääkekaapissaan: korvakuumemittari TempTection EasyTherm tai infrapunkuumemittari TempTection BodyPlus. Molempia on helppo käyttää ja ne mittaavat infrapunatekniikansa ansiosta sekunnissa kehon sisälämpötilan. Mittareita voi myös käyttää pimeässä makuuhuoneessa, sillä näyttö on valaistu. Lämpötilan vertailuksi edullinen korvakuumemittari tallentaa automaattisesti viimeisen mittaustuloksen, kun taas TempTection BodyPlus tallentaa jopa 32 mittaustulosta.

Lue lisää TempTection-sarjamme infrapunakuumemittareista.

Tilaa vaikka heti: korvakuumemittari TempTection EasyTherm nyt vain 14,95 € sis. ALV. tai infrapunakuumemittari TempTection BodyPlus vain 19,94 € sis. ALV. – nyt Trotecin verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*