DEAL: Uusi miellyttävä ilmankuivain – odotusalennuksella erityisen edullisesti!

banner_ttk-29e_51e_70e_fi

Trotec on ilmankuivainmarkkinoiden kiistaton ykkönen. Maailman suurin ilmankuivainvalikoimamme sisältää sopivan mallin jokaiseen tarpeeseen ja makuun. Löydät sopivan kuivaustehon niin kotiisi kuin toimistoosikin, pieniin sekä suuriin tiloihin. Paras esimerkki tästä ovat kolme uutta ilmankuivaintamme. Kaikissa niissä hyödyt markkinajohtajan tarjoamasta erinomaisesta hinta-tehosuhteesta. Odotusalennuksemme ansiosta ne ovat tällä hetkellä myös, erityisen edullisia. Tilaa heti ja varmista huomattava säästö. Toimitamme kalenteriviikolla 43!

TTK-E-kompaktiluokan kolme uutta ilmankuivainta ovat siirrettäviä, hiljaisia, käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Hinta-tehosuhteeltaan ne kuuluvat Trotecin huipputuotteisiin. Laitteiden varusteissa, toiminnoissa tai kätevässä koossa ei ole eroja. Erot löytyvät sopivaa tilakokoa ja päivittäistä kosteudenpoistotehoa koskevista teknisistä yksityiskohdista sekä hinnasta. Laitteet on räätälöity sinun yksilöllisiä tarpeitaisi silmällä pitäen.

Näin ne toimivat

10 litran päivittäisellä kosteudenpoistotehollaan TTK 29 E pitää pienet (enintään 15 m²), lämmitetyt tilat luotettavasti kuivina. Ilmankuivain TTK 51 E imee ilmasta jopa 16 litraa kosteutta päivässä ja sopii enintään 31 m²:n kokoisiin tiloihin. Kolmannen laitteemme TTK 70 E päiväkohtainen kosteudenpoistoteho on 20 litraa ja se sopii erinomaisesti enintään 45 m²:n tiloihin.

Kaikissa kolmessa ilmankuivaimessa on hygrostaattiohjattu automaattinen kosteudenpoistotoiminto ja ne ovat erittäin helppokäyttöisiä. Säädät vain haluamasi suhteellisen ilmankosteuden kiertosäätimestä, ja kosteusarvon ylittyessä laitteet käynnistyvät automaattisesti. Kun haluttu ilmankosteusarvo on jälleen saavutettu, laitteet sammuvat automaattisesti energiaa säästäen. LEDit ilmaisevat senhetkisen käyttötilan. Haluttu ilmankosteus voidaan valita seitsemästä eri vaihtoehdosta. Tämän lisäksi myös laitteiden jatkuva käyttö on luonnollisesti mahdollista – tätä varten laitteeseen on integroitu erillinen letkuliitäntä ulkoista lauhteenpoistoa varten.

Laitteissa on myös runsaasti muita erinomaisia ominaisuuksia, kuten automaattinen ylitulvimissuoja, pestävät ilmansuodattimet, säädettävä puhallussuunta sekä kantokahvat, minkä ansiosta kaikki kolme uutta ilmankuivainta ovat yhtä helppohoitoisia kuin -käyttöisiäkin.

Neljä hyvää etua:

• hygrostaattiohjattu automaattinen kosteudenpoistotoiminto ja asetettava kosteusarvo
• helppohoitoinen rakenne ja erittäin yksinkertainen käyttötapa
• pestävä ilmansuodatin
• automaattinen katkaisu: ylitulvimissuoja

DEAL-tarjous – voimassa vain 26.10.2014 saakka!

DEAL-tarjouksellamme säästät jopa 49 %: Tilaa nyt heti – Trotecin verkkokaupasta!

Erinomainen ilmankuivain

TTK 29 E normaalihinta 177,31 €, nyt vain 89,24 €
TTK 51 E normaalihinta 199,96 €, nyt vain 119,71 €
TTK 70 E normaalihinta 236,81 € nyt vain 129,72 €

Sisältää arvonlisäveron!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*