UUSI TTK 68 E – Tyylikäs ilmankuivain

tro_blog_luftentfeuchter_banner_fi

Uusi TTK 68 E-ilmankuivain herättää heti huomiota. Se on erittäin tyylikäs, siinä on lukuisia toimintoja kuten esim. pyykinkuivaus, ja sillä on houkutteleva hinta. Tilaa nyt ja odota toimitusta, joka tapahtuu lokakuun puolessavälissä. Säästät 10 € jo valmiiksi alennetusta hinnasta!

Tyylikkään kuoren alta löytyy Trotecin innovatiivinen kuivaustekniikka. Laite pitää kuivana maks. 45 m² tiloja ja sen päivittäinen kosteudenpoistoteho on 20 litraa. Ilmankuivaimessa on myös erillinen kosteudenpoistotoiminto pyykinkuivauksen nopeuttamiselle. Samalla myös eteisen matot pysyvät kuivina.

Oivallisia ominaisuuksia

LCD-näytöllä voit säätää haluamasi ilmankosteusarvon. Loput hoitaa automaattinen hygrostaattitoiminto: kun haluttu ilmankosteus on saavutettu, sammuu kompressori itsestään ja käynnistyy uudelleen vasta kun arvo jälleen ylittyy. Näin huoneesi ilmankosteus on aina oikea – energiaa säästäen.

Ajastimen avulla voit säätää koneen käytön haluamallesi ajankohdalle, sähköinen sulatusautomatiikka suojaa höyrystintä jäätymiseltä, ilmansuodatin on helppo irrottaa ja pestä, kantokahvan ja pyörien avulla laite on helppo siirtää huoneesta toiseen.

Lauhdevesi on lisäksi mahdollista valuttaa letkun kautta suoraan lattiakaivoon, jolloin laitetta voi käyttää jatkuvasti ilman valvontaa. Tämä on oleellinen etu esimerkiksi kesämökeillä, joissa ei olla aina paikalla. Mikäli käytät vesisäilötä, laite sammuu automaattisesti, kun säiliö on täynnä.

Yhteenveto muutamista eduista:

  • pyykinkuivaustoiminto
  • hygrostaattiohjattu kuivausautomatiikka
  • sähköinen sulatusautomatiikka
  • kolmitasoinen puhallin

Tyylikäs, laadukas, edullinen

Toimi heti: tilaa vielä tänään ilmankuivain TTK 68 E hintaan 119 € (ovh 282 €) sis. Alv!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*