UUSI Terassilämmitin IRS 2050 E: täydellinen lämpöratkaisu viileiksi päiviksi, 2000 Wattia, 9 lämpötehoa, 45° oskillaatio ja kaukosäädin – viimein saatavana

Tässä esittäytyy joku, jonka ohjelma on todella enemmistölle kelpaava. Se vastaa vapauden toiveisiin. Se ottaa ihmisten välisen lämmön vakavasti. Se jakaa kaiken hyvän oikeudenmukaisesti. Infrapunalämmitin IRS 2050 E. 2000 watin tehoinen laite on suunniteltu niin, että voit nauttia kuistilla olosta milloin vain haluat. Se hellii sinua, läheisiäsi ja vieraitasi yhdeksänportaisesti säädettävällä lämmöllä. 45°:n oskillointi jakaa lämmön tasaisesti kaikille terassikävijöille. Se saa siksi meidän äänemme. Entä sinun?

Terassilämmitin IRS 2050 E vakuuttaa tukevuudellaan ja lukuisilla hienoilla varusteillaan – sekä luonnollisesti lyömättömällä hinnallaan! Moderni laite tuottaa ilman esilämmitystä jopa 2000 W lämpötehollaan iholla heti tuntuvaa mukavaa lämpöä. Voi valita 9 lämmitystehosta – 200 watista 2000 wattiin. Erikseen kytkettävä 45° oskillointi jakaa lämmön tasaisesti. Vielä eräs pikku juttu: Tyylikäs, erittäin kapea torni voittaa jo satinoidulla alumiinipinnalla, kiiltävillä koristeillaan sekä LED-kosketusnäytöllään, jossa on moderni digitaalinäyttö. Ja mikä parasta: Roiskeveden pitävän lämmittimen suojausluokka on IP25, joten se sopii erinomaisesti myös avoimiin ulkotiloihin. Mukavasti IR-kaukosäätimellä ohjattava laite soveltuu täydellisesti sekä kotiterassille että ulkotarjoilutiloihin.

Näin se toimii

Laadukkaat carbon-infrapunaputket tuottava lyhytaaltoista säteilylämpöä. IRS 2050 E:n keskimääräinen paloaika on 5500 tuntia, joten se lämmittää ilahduttavan pitkää ja tarvitsee vain vähän huoltoa. Erikseen kytkettävä toiminto kääntää tornia 45° oikealle ja vasemmalle ja jakaa usealle henkilölle tai istuinryhmälle samanaikaisesti miellyttävää infrapunalämpöä. IRS 2050 E:n lämpösäteily on suunniteltu niin, että erittäin tehokas heijastin vahvistaa infrapunasäteet carbon-infrapunaputken koko pituudelta. Lämmittimen lämpö tuntuu tavallisesta istuma-asennossa päästä jalkoihin – ja lämpömukavuus on aina parempi kuin yksinkertaisten heijastimien.

Lämmittimen automaattisen virran katkaisun voi suunnitella 24 tunnin ajastimella. Kapea IRS 2050 E ja sen laadukas alumiinijalka (Ø 30 cm) mahtuvat kaikkialle. Lujan laitteen on turvallisen käytön – myös yritysympäristössä – varmistavat integroitu kaatumissuojakatkaisin ja suojattu pääkytkin.Siirrettävän lämmittimen kätevä kantokahva helpottaa ja nopeuttaa siirtämistä käyttöpaikasta toiseen – myös kuumana.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • 45° oskillointi jakaa lämmön tasaisesti
  • 9 lämmitystehoa, jopa 2000 wattia raikasta
  • laadukkaiden carbon-infrapunaputkien paloaika noin 5500 tuntia

Terassilämmitin IRS 2050 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään terassilämmitin IRS 2050 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 260,45 €, nyt vai 199,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*