Uusi akkunaulain PTNS 10-3,6V: vakuuttaa tehokkuudellaan, nopeudelleen ja monilla käyttötarkoituksillaan – jälleen saatavana

Tällainen naulaimen pitää olla! Tehokas. 30 laukausta minuutissa, sinkilöitä tai nauloja. Ennen kaikkea johdoton. Tehty kaikille, jotka eivät projektia aloittaessaan halua hukata aikaa pistorasioiden hakemiseen. Akkunaulain PTNS 10-3,6V on jälleen saatavana, ja johdottomana se soveltuu kaikkiin kiinnitystehtäviin sisällä ja ulkoina. Sillä kiinnität esimerkiksi kankaita, kalvoja, kartonkia ja pahvia pehmeille puupinnoille. ’Turvanokka’ ja ergonominen kahva Softgrip-pintoineen varmistavat turvallisuuden ja työskentelyn pitkäänkin.

Akkunaulain PTNS 10-3,6V yhdistää tehokkuuden ja nopeuden – 30 laukausta minuutissa – monipuolisuuteen: kosteussulun kiinnittäminen, katon rakentaminen, vaatekaapin takaseinän asentaminen, tuolin verhoilun uusiminen tai kankaan kiinnittäminen kehykseen samoin kuin aitaverkon kiinnittäminen puutarhassa sujuu ammattimaisesti. Ja mikä parasta: Akkunaulaimessa on katkaisin ja niin kutsuttu ”turvanokka”, jotka estävät laukaisemisen vahingossa.

Edut yhdellä silmäyksellä – akkunaulain PTNS 10-3,6V …

  • käyttää kestävää ja tehokasta litium-ionitekniikkaa. Tällainen 3,6 V:n (1,5 Ah) akku ei kärsi muisti-ilmiöstä eikä purkaudu itsestään. Kaksiportainen latauksen merkkivalo näyttää aina lataustilan ja milloin akku on ladattava mukana toimitettavalla latauslaitteella.
  • voit käyttää eri pituisia hakasia ja materiaaleja. Integroituun lippaaseen mahtuu enintään 100 hakasta tai 50 naulaa, joten naulaimen voi sovittaa eri tarkoituksiin.
  • käytännöllisestä tarkastusikkunasta näet, milloin lipas on täytettävä. Lataaminen alta helpottaa hakasten ja naulojen lisäämistä tai vaihtamista: Käännä työkalu, avaa lipas, täytä sinkilät tai naulat, valmis!
  • ovat erittäin turvallisia: Naulaimessa on katkaisin ja niin kutsuttu ”turvanokka”, jotka estävät laukaisemisen vahingossa. Naulaimen voi laukaista vasta sitten, kun nokka on painettu työasentoon,
  • ergonominen Softgrip-kahva mahdollistaa työskentelyn turvallisesti ja väsymättä, sillä akkunaulain istuu mukavasti käteen myös pitkään käytettäessä.

Akkunaulain PTNS 10-3,6V – Trotecin merkkilaatua

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden: Tilaa jo tänään akkunaulain PTNS 10-3,6V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 31,21 €, nyt vain 19,95 € sis. alv. – nyt Troctec-kaupassa!

Akkunaulaimen PTNS 10‑3.6V mukana saat 1000 sinkilää tyyppi 53 (pituus: 6 mm), 1000 sinkilää tyyppi 53 (pituus: 8 mm) ja 500 naulaa tyyppi 47 (pituus: 10 mm

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*