UUSI Terassilämmitin IRS 2050 E: 2000 Wattia, 9 lämpötehoa, 45° oskillaatio ja kaukosäädin – täydellinen lämpöratkaisu viileiksi päiviksi

Kysymyksiä, kysymyksiä: Kuka saa mennä milloin missä sisään? Onko sinut rokotettu? Niiskutatko? Oletko käynyt testissä? Miltä näyttää ilmoitetulla loma-alueella? Miten meillä yleensä menee syksyllä? Voimme vastata varmasti terassin ja parvekkeen omistajien viimeiseen kysymykseen: Hyvin menee ja mukavaa lämmintä kuuluu! Tyylikäs infrapunalämmitin IRS 2050 E tuottaa hyvinvointilämpöä, jota tarvitset, jotta voit rentoutua terassilla myös viileinä päivinä. Lämmitin vakuuttaa tukevuudellaan ja lukuisilla hienoilla varusteillaan – sekä luonnollisesti lyömättömällä hinnallaan.

Tyylikäs, erittäin kapea torni voittaa jo satinoidulla alumiinipinnalla, kiiltävillä koristeillaan sekä LED-kosketusnäytöllään, jossa on moderni digitaalinäyttö. Moderni laite tuottaa ilman esilämmitystä jopa 2000 W lämpötehollaan iholla heti tuntuvaa mukavaa lämpöä. Voi valita 9 lämmitystehosta – 200 watista 2000 wattiin. Erikseen kytkettävä 45° oskillointi jakaa lämmön tasaisesti. Ja mikä parasta: Roiskeveden pitävän lämmittimen suojausluokka on IP25, joten se sopii erinomaisesti myös avoimiin ulkotiloihin. Mukavasti IR-kaukosäätimellä ohjattava laite soveltuu täydellisesti sekä kotiterassille että ulkotarjoilutiloihin.

Näin se toimii

Laadukkaat carbon-infrapunaputket tuottava lyhytaaltoista säteilylämpöä. IRS 2050 E:n keskimääräinen paloaika on 5500 tuntia, joten se lämmittää ilahduttavan pitkää ja tarvitsee vain vähän huoltoa. Erikseen kytkettävä toiminto kääntää tornia 45° oikealle ja vasemmalle ja jakaa usealle henkilölle tai istuinryhmälle samanaikaisesti miellyttävää infrapunalämpöä. IRS 2050 E:n lämpösäteily on suunniteltu niin, että erittäin tehokas heijastin vahvistaa infrapunasäteet carbon-infrapunaputken koko pituudelta. Lämmittimen lämpö tuntuu tavallisesta istuma-asennossa päästä jalkoihin – ja lämpömukavuus on aina parempi kuin yksinkertaisten heijastimien.

Lämmittimen automaattisen virran katkaisun voi suunnitella 24 tunnin ajastimella. Kapea IRS 2050 E ja sen laadukas alumiinijalka (Ø 30 cm) mahtuvat kaikkialle. Lujan laitteen on turvallisen käytön – myös yritysympäristössä – varmistavat integroitu kaatumissuojakatkaisin ja suojattu pääkytkin.Siirrettävän lämmittimen kätevä kantokahva helpottaa ja nopeuttaa siirtämistä käyttöpaikasta toiseen – myös kuumana.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • 45° oskillointi jakaa lämmön tasaisesti
  • 9 lämmitystehoa, jopa 2000 wattia raikasta
  • laadukkaiden carbon-infrapunaputkien paloaika noin 5500 tuntia

Terassilämmitin IRS 2050 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään terassilämmitin IRS 2050 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 260,45 €, nyt vai 199,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat viikolla 34

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*