UUSI Aircooler PAE 40: jäisen kylmää tuulta kuumiksi kesäpäiviksi luonnollisella haihdutusjäähdytyksellä – vihdoin saatavana

Elämme parhaillaan viimeisen ja seuraavan suuren helleaallon välistä aikaa. Palaneen ihon, vielä yhden jäätelön ja tulevaan helleaaltoon valmistautumisen aikaa. Silloin on panostettava tavallisiin selviämistekniikoihin, esim. ikkunoiden varjostamiseen, keveiden kesävaatteiden käyttöön ja jatkuviin suihkuihin. Lisäksi on täydennettävä näitä vanhan koulun menetelmiä jääkylmästi ja ammattitaitoisesti -Aircooler PAE 40:llä, joka on viimein saatavanal, Elegantti 4-in-1-monitaituriv viilentää kuumentunet huoneet tuule nopeudella, tuottaa hyvää tekevää raikkautta, kosteuttaa ja puhdista sisäilman. Täysin ilman kemiaa!

Innovatiivista, modernia jäähdytystekniikka ilman kemiallisia kylmäaineita. Aircooler PAE 40 käyttää jää- tai kylmävesitäytöksen luonnollista haihdutuskylmyyttä kuuman sisäilman jäähdyttämiseen ja puhaltaa raikkaan kylmän ilman puhaltimella huoneeseen. Pää pysyy kesällä viileänä ja ekologinen omatunto puhtaana. Uusi ilmanjäähdytin haihduttaa 1,1 litraa tunnissa, joten 10 litran vesisäiliö riittää jäähdyttämiseen yli 9 tunnin ajan. Suositeltava huonekoko on enintään 36 m² tai 90 m³. Hyvää tämäkin: asuinympäristössä ja toimistossa ei tarvita siirrettävien ilmastointilaitteiden häiritsevää letku, joka poistaa lämpimän ulos.

Näin se toimii

Ilmanjäähdytin PAE 40 käyttää tunnettua hunajakennotekniikkaa: Kostean kennosuodattimen läpi virtaavaa sisäilmaa jäähdytetään poistamalla ilmasta lämpöenergiaa, ilma kostutetaan kylmällä tai jäiltä sisältävällä vedellä, puhdistetaan ilmansuodattimessa ja puhalletaan jäisen raikkaana takaisin huoneeseen. Mitä kylmempää vesi on, sitä suurempi jäähdytysteho on, ja siksi toimitus sisältää 2 kylmävaraajaa. Talvella PAE 40 pitää huoneet optimaalisen kosteina ja luo siten kokovuotisesti terveellisen asuinilmaston omaan kotiin. Laite vaikuttaa ilmankostuttimena 1,1 l/h kostutustehollaan, joka pitää sisäilman kosteuden optimaalisella 40 – 60 % alueella.

Mukavasti varustellun Aircooler PAE 40:n moderneja toimintoja ovat esimerkiksi ilman jäähdytys, ilman raikastus, tuuletus, ionisointi, 4 puhaltimen nopeutta, kääntötoiminto, yötila ja 15 tunnin ajastin. Ja mikä parasta: Laitetta voidaan säätää selkeästä paneelista tai mukavasti kaukosäätimellä. Kätevä otesyvennys helpottaa laitteen siirtämistä ja se on samalla IR-kaukosäätimen käytännöllinen säilytystila. Ilmanjäähdytin liikkuu herkästi pyörillä kuljetusrullilla erittäin helposti ’hotspotista’ toiseen.

4-in-1-Aircooler suojaa lisäksi koronaviruksilta

Heti tuntuva jäähdytys on vain yksi 4-in-1 Aircoolerin monista käyttömahdollisuuksista. Kun ilmanjäähdytys- tai kostutustoiminto ei ole käytössä, PAE 40:ä voi käyttää 4-nopeuksisena tuulettimena. Integroitu ilmansuodatin ja haluttaessa kytkettävä ionisaatio poistavat sisäilmasta epämiellyttävät hajut ja haitalliset aineet, esimerkiksi bakteerit. PAE 40:n kostutustoiminto suojaa terveyttä jatkuvasti ilmassa kulkeutuvilta viruksilta, esimeriksi koronavirus SARS-CoV-2:lta ja influenssaviruksilta. Optimaalisesti kostutettu sisäilma alentaa tartuntariskiä suljetuissa tiloissa ja pitää immuunipuolustukselle tärkeät nenän limakalvot kosteina.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 4 in 1 -ratkaisu: ilman jäähdytys, tuuletus, ilman raikastaminen ja ilman kostutus
  • hunajakennotekniikkaan perustuva luonnollinen ilmanjäähdytys
  • mahdollisuus parantaa jäähdytystehoa kahdella mukana toimitetulla kylmävaraajalla tai jääpaloilla
  • suuri haihdutusteho 1,1 litraa tunnissa

Aircooler PAE 40 – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään Aircooler PAE 40 ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 260,45 €, nyt vain 179,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*