UUSI pistosaha PJSS 12-230V – laserohjattu tarkkuustyökalu onnistuneiden suoraan, kaari- tai viistesahaukseen

 

Mitä innokas kotinikkari voi odottaa uudelta pistosahaltaan PJSS 12-230V? Ensinnäkin sen on vastattava optimaalisesti kaikkiin vaatimuksiin. Sellaisia ovat esimerkiksi tehokkaan 850 W:n moottorin ja tasaisen käynnin, 4-kertaisen heiluriliikkeen ja elektronisen iskunopeuden valinnan täydellinen yhteistoiminta. Toiseksi työkalun on oltava mahdollisimman tarkka kaikissa pistosahaustöissä, siinä on saatava mukava, varma ote ja sen on tarjottava monia toimintoja. Kolmanneksi laitteen pitäisi olla tunnettua merkkilaatua Trotecilta – ja hinnaltaan lyömättömän edullinen.

Heiluripistosaha PJSS 12-230V vakuuttaa 0 – 3000 min-1 portaattomasti säädettävällä iskuluvullaan, joten iskuluvun voi säätää tarkasti jokaiselle materiaalille. Integroitu kytkimen lukitus mahdollistaa lisäksi vaihdon jatkuvaan toimintaan, jolla saavutetaan maksimaalinen sahauksen eteneminen. Puun suurin sahaussyvyys on 80 mm, alumiinin 12 mm ja metallin 8 mm. Ja mikä parasta: Pistosahassa on laserohjausvalo, jonka voi sytyttää erikseen. Se projisoi punaisen linjan työkappaleelle ja näyttää siten tarkasti leikkuusuunnan pitkin suoraa merkintää. Havaitset poikkeamat leikkuusuunnasta heti ja voi korjata ne.

Näin se toimii

PJSS 12-230V:ssä on läpinäkymä repimissuoja merkintäkärkineen, joka takaa tarkat repeilemättömät sahaukset. Integroitu LED-valo ja käytännöllinen puhallustoiminto varmistavat valaistun työkappaleen leikattavan alueen täysin lastuttoman näkyvyyden.

Jatkuvaan ammattikäyttöön ergonomisesti optimoitujen PJSS 12-230V:n painopiste sijaitsee ihanteellisesti, ja rungossa on lisäksi pehmustetut pinnat (Softgrip). Laite pysyy mukavasti kädessä, takaa aina turvallisen otteen sahattaessa tärinättömästi, ja laitetta voi ohjata aina tarkasti lujalla teräksisellä liukulevyllä. Jalkalevy voidaan kääntää kulmaan sahattaessa 15° portain ilman työkaluja enintään 45° kulmaan. Arat työkappaleet voidaan suojata mukana toimitettavalla muovisella liukukappaleella.

PJSS 12-230V:n pikaistukka mahdollistaa sahanterän vaihdon muutamassa sekunnissa ilman työkaluja. Laitteeseen voidaan kiinnittää kaikki yksinokkavartiset sahanterät, ja pääset heti alkuun, sillä toimitus sisältää laadukkaat sahanterät kaikkiin käyttötarkoituksiin. Tässä heiluripistosahassa on integroidu pölyn poistoimuliitäntä, joten voit työskennellä ongelmitta myös asuinhuoneissa aiheuttamatta lastukaaosta.

Neljä hyvää etua:

  • tasaisesti käyvä, tehokas 850 W:n moottori tärinättömään työskentelyyn
  • 4-portainnen kytkin optimaaliseen sahauksen säätämiseen: kolme pistosahausasentoa ja hienosahausasento
  • erikseen kytkettävä laserohjausvalu sahauslinjan merkitsemiseen
  • elektroninen iskunopeuden esivalinta materiaalin mukaiseen työskentelyyn

Pistosaha PJSS 12-230V – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi pistosaha PJSS 12-230V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 46,83 €, nyt vain 29,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

Pistosahan PJSS 12-230V mukana saat rinnakkaisohjaimen, liittimen pölynimurille, repimissuojan, liukukappaleen, kuusiokoloavaimen, kolme terää puun sahaukseen ja yhden terän metallin sahaukseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*