UUSI Terassilämmitin IRS 1200 E: pöydän alle sijoitetun lämmittimen 360° lämpö pitää jalat lämpiminä kylminäkin päivinä.

Sadetta, lunta, kylmää. Oleskelu terassilla voi joissakin sääolosuhteissa vaatii kovaa luontoa. Sateelta suojaa säänkestävä markiisi, yöllä sataan lumen voi lapioida pois, ja kylmää vastaan meillä on hyväksi havaittuja keinoja. Esimerkiksi uusi sateen kestävä ja kompakti terassilämmitin IRS 1200 E. Sen 360° säteilevä lämpö hellii rakkaimpiasi ja vieraitasi jo muutaman sekunnin kuluttua mukavalla lämmöllä – ja lämmittää pöydän alle sijoitettu jalat optimaalisesti.

Terassilämmittimen IRS 1200 E 1200 watin teho lämmittää purevan kylminäkin päivinä tehokkaasti. Voit nauttia raittiista ilmasta terassilla koko vuoden, mutta mukavuudesta ei tarvitse tinkiä eikä kärsiä kylmistä jaloista. Ulkonäöltään vaikuttava lämmitin on vain 65 cm korkea, joten se sopii pöydän alle pitämään jalat mukavan lämpiminä. Istuinryhmän viereen tai sisäpuolelle asetettu lämmitin säteilee miellyttävää infrapunalämpöään tasaisesti istumakorkeudella ja sopii siten ihanteellisesti myös lepotuolien lämmönlähteeksi.

Näin se toimii

Kostea sää, yllättäen alkava sade tai pöly eivät haittaa kestävää lämmitintä. Laadukas alumiinirunko, jonka suojausluokka on IP55, suojaa pölyltä, vesiroiskeilta ja vesisuihkuilta, joten IRS 1200 E sopii kotiterassin lisäksi esimerkiksi ravintoloiden, baarien, hotellien ja kylpylöiden tai lomakeskusten kattamattomiin ulkotiloihin.

Jotta sinä tai vieraasti voitte nauttia oleskelusta ulkona häikäistymättä ja ilman häiritsevää punaista valoa, infrapunalämmittimessä on pitkäikäinen Low Glare -infrapunaputki. Se säteilee 80 % vähemmän valoa, mutta lämpöteho on yhtä suuri. Vähäisempi punaisen valon osuus luon mukavan kynttilänvaloilmapiirin – optimaalinen kodikkaan lämpöisiin iltoihin tähtikirkkaan taivaan alla.

Turvallisuus ennen kaikkea: Integroitu kallistuskatkaisin sammuttaa tukevasti seisovan lämmittimen IRS 1200 E automaattisesti, jos se kaatuu vahingossa. Veluuripintainen suojaritilä estää kuumien putkien suoran koskettamisen ja estää siten polttamisen vaaran. Siirrettävän lämmittimen kätevä kantokahva helpottaa ja nopeuttaa siirtämistä käyttöpaikasta toiseen – myös lämpimänä.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • infrapunalämpöä ilman esilämmitystä
  • tasainen lämmön jakautuminen (360°)
  • lämpöteho 1200 wattia
  • Laadukkaat Low Glare Carbon -infrapunaputket lämmittävät häikäisemättä – paloaika noin 5500 tuntia, 80 % vähemmän valo

Terassilämmitin IRS 1200 E – merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään terassilämmitin IRS 1200 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 208,34 €, nyt vai 99,94 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 09

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*