Ilmankuivain TTK 32 E: säätää ilman kosteutta asuin- ja toimistotiloissa ja estää homehtumisen vaara – jälleen saatavana!

Tuotamme päivittäin suihkussa, keittiössä, pestessämme tai van hengittäessämme paljon kosteuttaa ilmaan. Kun ilman kosteus osuu talvella kylmille pinnoille, esimerkiksi ikkunoihin tai ulkoseiniin, se kondensoituu. Kosteita paikkoja muodostuu yhä enemmän – ja ne muodostavat kasvualustan vuokralaisten ja talon omistajien pelkäämälle, terveydelle haitalliselle homesienelle. Siksi kannattaa nyt hankia tehokas kuivain, esimerkiksi ilmankuivain TTK 32 E, joka on jälleen saatavana. Tämä tehokas pitää homeen poissa asunnosta ja toimistosta, ja pitää samalla sisäilman optimaalisena.

Liian suuri ilmankosteus aiheuttaa useita erilaisia vaurioita. Ensimmäisiä tunnistettavia varoitusmerkkejä ikkunoiden pinnalle kondensoitunut vesi tai kosteat vaatteet, tunkkainen haju tai tahraiset seinät, pelätyt homeläikät. Tilannetta ei kuitenkaan päästä kehittymään niin pitkälle – eikä myös tarvitse: Ilmankuivain TTJ 32 pitää enintään 15 m² kokoiset tilat  luotettavasti kuivina poistamalla kosteutta jopa 14 litraa päivässä.Ulkoasultaan neutraali kuivain sopii käytännössä kaikkiin asuinympäristöihin ja hoitaa tehtävänsä huomaamattomasti taustalla. Laitteessa on luonnollisesti kaikki luokkansa mukavuustoiminnot.

Edut yhdellä silmäyksellä – ilmankuivain TTK 32 E …

  • on varustettu hydrostaatin ohjaamalla kuivausautomatiikalla, jolle voi syöttää ilmankosteuden tavoitearvoksi 40, 50 tai 60 %. Kosteusarvon ylittyessä laite käynnistyy automaattisesti. Laite sammuu jälleen automaattisesti, kun haluttu ilmankosteuden arvo on saavutettu. Energiatehokkuudeltaan ylittämätön ratkaisu!
  • helppokäyttöisen automatiikan lisäksi jatkuvatoimisella käyttötilalla. Yhdessä laitteeseen integroidun tyhjennysliitännän kanssa tämä käyttötila mahdollistaa laitteen jatkuvan käytön ilman valvontaa.
  • Auto Restart -toiminto: Mikäli TTK 32 E on sammunut odottamattoman sähkökatkon vuoksi, laite käynnistyy esivalitun asetuksen mukaisesti uudelleen heti, kun sähkönsyöttö on palautunut. Siksi laite soveltuu myös ajastinkäyttöön.
  • vakuuttaa myös turvallisuuden osalta: Täyttöasteen varoitusvalo ilmoittaa vesisäiliön täyttymisestä ja automaattisammutuksella varustettu ylitäyttösuoja keskeyttää laitteen toiminnan tarvittaessa välittömästi. Vesisäiliössä on lisäksi tarkistusikkuna, jonka avulla pystyt pitämään täyttöastetta jatkuvasti silmällä.
  • antaa propaanikylmäaineen (R290) ansiosta oman arvokkaan panoksensa ilmastonsuojeluun. Toisin kuin synteettiset kylmäaineet ympäristöystävällinen propaani ei vahingoita otsonikerrosta (ODP=0) eikä sen kasvihuonevaikutus ole merkittävä (GWP=3).
  • sisältää monipuolisen varustuksen täydennyksenä myös helposti saavutettavan pestävän ilmansuodattimen.
  • on helppo siirtää paikasta toiseen käytännöllisen kaapeli- ja pistokepidikkeen , koteloon upotettavan kätevän kantokahvan ja kääntyvien pyörien

Ilmankuivain TTK 32 E – Trotecin merkkilaatua!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi ilmankuivain TTK 32 E ajankohtaiseen tarjoushintaamme 109,95 € (sis. alv:n; normaalihinta 208,34 €) – saatavissa nyt Trotec-verkkokaupasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*