UUSI Digitaalinen juotosasema PSIS 11-230V: lämpötilasäädelty 48 wattia, työlämpötila 150 – 500 °C – ja mukana 2 juotoskärkeä ja 2 tinarullaa!

”Houston, juotamme ongelmaa!” Asennatpa sitten universuminen reunalla tai harrastetilassa erilaisia kondensaattoreita, vastuksia ja transistoreita, kalustat piirilevyjä tai haluat yhdistää kaapeleita ja johtoja luotettavasti, uusi juotosasema PSIS 11-230 kuuluu parhaisiin suosituksiimme. Käytännöllinen yleistyökalu tarkkaan, lämpötilasäädeltyyn juottamiseen on erittäin ergonominen, turvallinen ja laadukkaista materiaaleista valmistettu. Ja mikä parasta: Analogisen juotosasemamme vakiotoimitus sisältää varusteet, jotka on muuten ostettava lisävarusteina yleensä kalliiseen hintaan.

48 watin tehoinen juotosasema PSIS 11-230V soveltuu täydellisesti kaikkiin elektroniikan, mallinrakennuksen ja taidekäsityön käyttötarkoituksiin, sillä sen työlämpötila on tasainen 150 – 500 °C:n alueella. Se on lisäksi kaikkien Trotec PowerTools -valikoiman käsityökalujen tavoin erinomaisen ergonominen, turvallinen ja laadukkaista materiaaleista valmistettu. Juotosaseman kompaktissa säätöyksikössä on valaistu virtakytkin, integroitu juotoskolvin pidin sekä käytännölliset juotostilan, juotoskärkien ja juotossienen säilytyslokerot. Kaikki mukana vakiotoimituksessa!

Näin se käy

23 cm pitkä juotoskolvi on yhdistetty asemaan joustavalla kaapelilla. Keskelle sijoitettu, värikoodattu lämpötilan säädin mahdollistaa yleisimpien lämpötila-alueiden säätämisen yhdellä liikkeellä. Värikoodit ilmaisevat halutun lämpötila-alueen:

  • keltainen / ± 150 °C
  • oranssi / ± 150 – 270 °C
  • punainen / ± 270 – 500 °C

Ergonomisesti muotoiltu juotoskolvi ja sen kuumuutta kestävät Softgrip-otepinnat helpottava täydellisiä juotostöitä. Riittävän liikkumisvapauden varmistavat juotoskolvin 100 cm pitkä syöttökaapeli ja 200 cm pitkä verkkokaapeli. Vain 85 grammaa kevyen juotoskolvin voi asettaa verrattain lyhyen lämpenemisvaiheen ja juotostaukojen ajaksi suppilomaiseen kolvin pitimeen, joka on valmistettu kestävästä jaloteräksestä.

Toimitukseen sisältyvät tarvikkeet

1 juotosasema, kolvin pidin, materiaalilokerot ja sienikuppi: Juotoskolvi on ennen töitä, juottamisen aikana ja jälkeen turvallisessa pitimessä. Juotostinan ja -kärkien säilytyslokerot pitävät työpaikan järjestyksessä. Kuppiin integroitu sieni, jota käytetään juotoskärjen pitämään puhtaana ja puhdistamiseen, on aina käyttövalmiina.

2 ruuvikierteellistä juotoskärkeä: Kaksi eri kokoista juotoskärkeä mahdollistavat erilaisten suurten ja pienten kohteiden juottamisen. Terävä, kartiomainen juotoskärki on valmistettu niklatusta messingistä, ja litteä talttamainen juotoskärki on niklatusta puhtaasta kuparista. Ruuvikierteiset juottokärjet voidaan vaihtaa hetkessä ja ilman työkaluja kiertämällä ne yksinkertaisesti kiinni ja irti.

2 juotostinarullaa (á 10 g, juotostina Ø 1,0 mm, juotostina Ø 1,5 mm): Haluatpa sitten yhdistää lankoja tai kaapeleita tai juottaa elektronisia komponentteja, tarvittava juotostina tulee mukana.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 48 W:n juotosasema ja lämmön kestävä juotoskolvi
  • nopea kuumenemisaika, vain n. 150 sekuntia, sekä erinomainen lämpötilan tasaisuus.
  • vapaasti säädettävällä lämpötila (150 – 500 °C) tuottaa tarkat tulokset
  • juotoskärjen vaihto ilman työkalua

Juotosasema PSIS 11-230V – merkkilaatua Trotecilta!

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa jo tänään uusi juotosasema PSIS 11-230V ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 31,20 €, nyt vain 19,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Saat digitaalisen juotosaseman PSIS 11-230V lisäksi juottokolvin pidikkeen, 2 juotoskärkeä, 1 juotostinan Ø 1,0 mm, 1 x juotostinan Ø 1,5 mm sekä juotossienen.

Toimitukset alkavat kalenteriviikolla 5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*