UUSI teollisuusilmankuivain DH 65 S – ammattilaisille suunnattu tehoratkaisu.

dh65s

Kun on tuotettava kuivaa ilmaa herkille varastotavaroille tai vältettävä tuotteiden ja koneiden kosteudesta aiheutuvia seurausvahinkoja, uusi teollisuusilmankuivaimemme on tiennäyttäjä. Uusi DH 65 S on samoin kaikki DH-S-mallit huipputehokas ja huippuedullinen. Lyhyesti – erinomainen hinta-laatusuhde, joka kannattaa käyttää hyväksi!

Faktat puhuvat yksiselitteisesti uuden DH 65 S puolesta: se poistaa jopa 80 litraa vuorokaudessa ja soveltuu erinomaisesti suurten tuotanto- ja varastotilojen enintään 1.200 m³ pitämään kuivana – esimerkiksi teollisuudessa, logistiikassa ja tukkutoiminnassa. Teollisuusilmankuivain toimii tehokkaasti myös viileässä ympäristössä: DH 65 S:n luotettava kuumakaasusulatusautomatiikka takaa aina tehokkaan kosteuden poiston ja torjuu homeen ja korroosion matalissakin lämpötiloissa.

Näin se käy

DH 65 S poistaa ilman kosteutta kustannustehokkaasti, sillä se on budjettia säästävä, ja se on suunniteltu erittäin helpoksi käyttää. Kaksi tietä kuivaustavoitteeseen: Säädä ilmankosteutta säädetään joko sisäiseen hygrostaattiin asetetulla tavoitearvolla. Tai valitse kosteudesta riippumaton jatkuva toiminta. Tehokkaan teollisuusilmankuivaimemme on rakenteeltaan kompakti ja pyörissä on jarru, joten sitä voidaan käyttää erittäin joustavasti kosteuden poistoon varastotiloissa ja tuotantoympäristöissä.

Neljä hyvää etua:

  • erittäin suuri kuivausteho
  • erityisen taloudellinen ratkaisu tyypillisen kuivana pitoon tuotanto- tai varastotiloissa
  • optimaalinen hinta-laatusuhde
  • luotettava kuumakaasusulatusautomatiikka

Uusi teollisuusilmankuivain DH 65 S – optimaalinen hinta-laatusuhde!

Tilaa uusi teollisuusilmankuivain DH 65 S jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 1.605,80 €, nyt vain 1.295,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*