Ilmastointilaite PAC 2000 E – vihdoin täällä ja jälleen toimitettavissa!

PAC2000E

Puh – jo oli aikakin. Ilmastointilaitteemme PAC 2000 E on jälleen starttivalmiina juuri sopivasti ennen kesäkautta. Tämä tyylikäs laite vastaa lähes kaikkiin tulevien kuumien päivien haasteisiin. Ilmastointilaite paitsi viilentää, myös poistaa kosteutta ja tuulettaa. Laitteen energiatehokkuusluokka on A!

PAC 2000 E kiinnittää huomion onnistuneella muotoilullaan ja vakuuttaa kaikilla kolmella toiminnollaan. Sen jäähdytysteho 2,1 kW riittää viilentämään 65 m³ tilat 16 °C lämpötilaan. Kun jäähdytys ei ole käytössä, nerokas laite poistaa tämän kokoisista tiloista kosteutta jopa 18 litraa vuorokaudessa Voit käyttää sitä myös tuulettimena. Ja mikä parasta: Laitteen energiatase on esimerkillinen, joten se sijoittuu energialuokkaan A – voit siis käyttää laitetta pitkäänkin omantunnon kolkuttelematta.

Näin se käy

Helppohoitoinen kalvonäppäimistö ja LED-näyttö tekevät PAC 2000 E:stä todella yksinkertaisen käyttää. Voit myös ohjata laitteen toimintaa infrapunakaukosäätimellä. Kaksi erillistä ilmansuodatinta puhdistaa ilman ennen kuin se virtaa huoneeseen, joten sisäilmasto ei ärsytä. Superkompakti tilaihme mahtuu pienimpäänkin syvennykseen. Kompaktit mitat, integroitu kaapelitila ja mukavat rullat helpottavat PAC 2000 E:n siirtämistä huoneesta toiseen – esimerkiksi iltaisin ennen nukkumaan menoa olohuoneesta makuuhuoneeseen.

Neljä hyvää etua:

  • sama laite viilentää, poistaa kosteuttaa ja tuulettaa ja pitää sisäilman miellyttävänä
  • suurin jäähdytysteho: 16 °C asti enintään 65 m³ tiloissa
  • paras energiatehokkuusluokka A
  • rullat ja integroitu kaapelitila helpottavat kuljettamista

Ilmastointilaite PAC 2000 C – pysy coolina, älä hikoile!

Ota vuoden ensimmäiset kuumat päivät rennosti vastaan. Tilaa ilmastointilaite PAC 2000 E jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 385,49 €, nyt vain 269,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!
Jos haluat tiivistää samalla ikkunat, saat AirLock 100:n vain 10 € lisähintaan (sis. alv).

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*