UUSI pitot-putkianemometri TA400 – saatavana heti!

ta400

Jo ilmoitettu uusi pitot-putkianemometri TA400 on vihdoin toimitettavissa. Tällä asentajien, huoltoteknikoiden ja asiantuntijoiden tärkeällä perusmittalaitteella voidaan mitata ilman ja kaasujen virtauksia eli ilman nopeutta, tilavuusvirtaa, painetta ja lämpötilaa nopeasti ja tarkasti. Muuten – mukana toimitetaan kalibrointitodistus, osoitus siitä, että laite on suunnattu ammattilaisille.

Ilmanvaihtokanavien ilmavirtojen tarkastuksen ja muiden ilmastointi- ja ilmanvaihtotekniikan yleisten mittaustehtävien lisäksi uudella pitot-putkianemometrillä voidaan myös mitata paine-ero ja patopaine. Paineiden mittauksiin soveltuvaa TA400 voidaan käyttää muihinkin tarkoituksiin, esimerkiksi ilmastointijärjestelmien suodattimien kunnon mittaamiseen ja kaasulämmittimien paine-eron mittaamiseen. Paine-eromittari se soveltuu myös laipoilla erotettujen yli- tai alipaineisten vyöhykkeiden kuten homeisten tilojen tarkastamiseen korjausten yhteydessä.

Näin se käy

TA400:n ja pitot-putken yhdistelmällä voit mitata erittäin suuriakin ilman nopeuksia aina 80 m/s asti. Pitot-putkessa ei ole lähes lainkaan mekaanisia ja lialle herkkiä antureita, joten se sopii erinomaisesti vaativaan ympäristöön, jossa on suuria virtausnopeuksia ja pölyistä ilmaa. Anemometrillä voidaan mitata myös ympäristön lämpötila ja ilman tilavuusvirta. Mitattavat ilmastointikanavat voidaan erotella syöttämällä laitteeseen sekä pyöreitä että kulmikkaita poikkipintoja
Laadukkaan mittalaitteen kehittynyt mikroprosessoritekniikka signaalien käsittelyyn takaa kaikki vaatimukset täyttävät nopeat ja tarkat mittaustulokset. TA400:ssa on sisäinen muistinhallinta ja 99 muistipaikkaa, joihin voidaan tallentaa tuloksia mittauksen aikana, lukea muistista tai poistaa. Tulokset ovat hyvin luettavissa valaistusta kaksoisnäytöstä myös huonoissa valaistusolosuhteissa. Tämä tarkkuusanemometri toimitetaan täydellisenä laukussa – mukaan luettuna kalibrointitodistus, osoitus siitä, että TA400 on suunnattu ammattilaisille.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • Anemometri ammattilaisille-Ilman nopeuden, tilavuusvirran, paineen ja lämpötilan mittaus
  • paine-eron ja patopaineen mittaus pitot-putkella
  • suuressa, selkeässä taustavalaistussa näytössä näkyy kaksi mittausarvoa
  • Min/Max/AVG/REC- ja Data Hold -toiminto

TA400 pitot-putkianemometri – ammattilaite ammattilaiselle!

Tilaa uusi anemometri TA400 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 290,72 €, nyt vain 179,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*