UUSI tehopuhallin TTV 4500 S!

tro_blog_axialventilatoren_banner

Trotecin uusi tehopuhallin TTV 4500 S on älykäs ratkaisu saneeraus- ja rakennusyrityksille. Oli kyseessä sitten nopeutettu rakennuskuivaus, tehokas pölynpoisto tai rakennustyömaiden, varastojen ja työpajojen tehokas ilmanvaihto, väkivahva aksiaalipuhallin on edullinen valinta.

Puhaltimessa on kaksi tasoa ja sen valtava ilmateho on jopa 5.000 m³/h – mikä tarkoittaa lähes 1.400 litraa ilmaa sekunnissa! Se on toisin sanoen täydellinen laite siirtämään tehokkaasti ja laajasti suuria määriä ilmaa. Sopii niin rakennuskuivauksen nopeuttamiseen kuin suurien hallien ilmanvaihtoon.

Parasta laitteessa on sen joustava tehonlisäys: Puhaltimia voi nimittäin liittää peräkkäin toisiinsa niin, että ne lähes sulautuvat toisiinsa. Innovatiivisen lukitusmekanisminsa ansiosta ne pysyvät tukevasti kiinni. On myös mahdollista pinota enintään kolme puhallinta päällekkäin.

Näin se toimii

TTV 4500 S on suunniteltu ammattilaisille, mikä näkyy monista käytännönläheisistä yksityiskohdista. Esimerkiksi sen kestävä mutta silti kevyt rakenne sopii hyvin vaativille rakennustyömaille. Siinä on valmiiksi letkumuhvi sekä kantokahva, johtopidike sekä tukevat kumijalat. Laitteen ammattimaisuutta täydentävät lisäksi integroitu pistorasia ja käyttötuntilaskuri. Varastointia varten puhaltimia voi pinota tilaasäästävästi jopa viisi päällekkäin. Lisävarusteena voi tilata kallistustelineen, jolla pääsee puhaltamaan keskitetysti korkeisiin seiniin ja kattoihin.

Neljä erityisen erinomaista etua:

  • korkea ilmateho, säädettävissä 2-portaisesti
  • kestävä rakenne
  • mahdollisuus useamman laitteen jonokytkentään
  • käytössä voidaan pinota jopa kolme laitetta päällekkäin

Tartu nyt tutustumistarjoukseen

Uusi aksiaalipuhallin TTV 4500 S on nyt verkkokaupassamme hintaan 299,94 € (ovh 322,40 €) sis. Alv. Tilaa siis heti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*