Kuumaa tehoa

tro_blog_hystream2000_neu.banner

Vihdoinkin saatavilla, Trotecin kuumailmapuhallin HyStream 2000! Tällä monitaiturilla voit lämmittää muovia taittaaksesi sitä tai liittääksesi muovikappaleita yhteen, mutta voit myös kuivattaa ja lämmittää lakkoja. Lisäksi voit irrottaa tapetteja ja liimaa tai kovettaa eri materiaaleja.

Kuuma ilma tarjoaa monia eri käyttökohteita. Vakuutu itse – Hystream 2000!

Kuumaa tehoa

Hanki nyt itsellesi uusi kuumailmapuhallin HyStream 2000. Sen avulla voit työstää muovia, käyttää puhallinta remontti- ja lakkaus- ja petsaustehtävissä sekä kalvojen kiinnittämiseen. Tartu tähän uuteen jokapaikan Coltiin ja tee työsi kuumalla ilmalla. Aiotko kenties irrottaa tapetteja tai liiman jäänteitä? Ei muuta kuin hommiin: Trotecin ”kuumailmapistoolin” ansiosta rasittavat tapetin repimiset ja hitaat lakkojen raaputukset kuuluvat menneisyyteen. Voit myös lämmittää uudella laitteellasi muovia saadaksesi siitä joustavan ja taipuisan. Lisäksi muoviputkien ja –letkujen yhteenliittäminen sujuu vaivatta.

Kätevä myös autojen ikkunakalvojen ja mainostekstien kiinnitykseen!

Kalvojen ja tekstien kiinnitys – esimerkiksi ajoneuvoihin – on HyStream 2000:n ansiosta lastenleikkiä. Pane päälle, anna lämmetä ja kalvo pysyy! Vastaavasti voit myös pehmentää kuumalla ilmalla liimakerrosta irrottaaksesi helposti kalvoja ja tarroja.

Mikä teho!

Trotecin kuumailmapuhallin HyStream 2000 painaa alle kilon, mutta on varsinainen voimapesä. Sen maksimiteho on 2000 Wattia ja se puhaltaa ilmaa 30 m³/h. Suurin saavutettu lämpötila on jopa 650 °C. Aika kuuma, tämä uusi laite!

Kuuma tarjous

Tutustumishintainen uutuus: Tilaa nyt ja saat kuumailmapuhaltimen HyStream 2000 upeaan hintaan 29,95 €! (ovh 104 €) Säästät jopa 74 €. Toimi siis heti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*