UUSI TA400 pitot-putkianemometri – ilman tai kaasujen virtausmittaukset

ta400

Uusi TA400 pitot-putkianemometri on asentajien, huoltoteknikoiden ja asiantuntijoiden tehokas apuvälinen ilman tai kaasujen virtausmittauksiin. TA400 mittaa nopeasti ja tarkasti ilman nopeuden, tilavuusvirran, ilman paineen ja lämpötilan. Lukuisat muut toiminnot, myös 99 mittaustuloksen sisäinen muisti, tekevät uudesta anemometristä ammattilaisen korvaamattoman perusvälineen. Ja se on pian jälleen saatavilla…

TA400:n ja pitot-putken yhdistelmällä voit mitata erittäin suuriakin ilman nopeuksia aina 80 m/s asti. Pitot-putkessa ei ole lähes lainkaan mekaanisia ja lialle herkkiä antureita, joten se sopii erinomaisesti vaativaan ympäristöön, jossa on suuria virtausnopeuksia ja pölyistä ilmaa. Anemometrillä voidaan mitata myös ympäristön lämpötila ja ilman tilavuusvirta. Mitattavat ilmastointikanavat voidaan erotella syöttämällä laitteeseen sekä pyöreitä että kulmikkaita poikkipintoja

Näin se käy

Ilmanvaihtokanavien ilmavirtojen tarkastuksen ja muiden ilmastointi- ja ilmanvaihtotekniikan yleisten mittaustehtävien lisäksi uudella pitot-putkianemometrillä voidaan myös mitata paine-ero ja patopaine. Paineiden mittauksiin soveltuvaa TA400 voidaan käyttää muihinkin tarkoituksiin, esimerkiksi ilmastointijärjestelmien suodattimien kunnon mittaamiseen ja kaasulämmittimien paine-eron mittaamiseen. Paine-eromittari se soveltuu myös laipoilla erotettujen yli- tai alipaineisten vyöhykkeiden kuten homeisten tilojen tarkastamiseen korjausten yhteydessä.
Laadukkaan mittalaitteen kehittynyt signaalinkäsittelytekniikka mikroprosessorilla takaa kaikki vaatimukset täyttävät nopeat ja tarkat mittaustulokset. Laitteessa on sisäinen muistinhallinta ja 99 muistipaikkaa, joihin voidaan tallentaa tuloksia mittauksen aikana, lukea muistista tai poistaa. Tulokset ovat hyvin luettavissa valaistusta kaksoisnäytöstä myös huonoissa valaistusolosuhteissa. Tämä tarkkuusanemometri toimitetaan täydellisenä laukussa – mukaan luettuna kalibrointitodistus, osoitus siitä, että TA400 on suunnattu ammattilaisille.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • Anemometri ammattilaisille-Ilman nopeuden, tilavuusvirran, paineen ja lämpötilan mittaus
  • paine-eron ja patopaineen mittaus pitot-putkella
  • suuressa, selkeässä taustavalaistussa näytössä näkyy kaksi mittausarvoa
  • Min/Max/AVG/REC- ja Data Hold -toiminto

TA400 pitot-putkianemometri – mukana kalibrointitodistus!

Tilaa uusi anemometri TA400 jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 290,72 €, nyt vain 179,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*