Turbopuhallin TFV 30 S – jälleen heti saatavilla!

tfv30s

Saneeraus- ja siivousyritykset sekä asennusyritysten kysyvät jatkuvasti turbopuhallinta TFV 30 S, eikä vähenemisen merkkejä ole näkyvissä. Yleispuhaltimemme on jo vuosikausia ollut alan ykkösvalinta seinien lattioiden, laastin ja rakenteiden kuivaukseen sekä kokolattiamattojen kuivaukseen märkäpesun jälkeen. TFV 30 S on ollut loppuun myyty, mutta niitä on jälleen varastossa ja valmiina toimitettavaksi – mutta kuinka kauan?

Turbopuhallin on ansainnut nimensä: Se puhaltaa tunnissa jopa valtavat 2800 m³, jonka suurin paine on 380 Pa. TFV 30 S:n erityisesti muotoiltu puhalluskanava tuottaa leveän ilmavirran lähelle lattiaa. Märkien lattiapäällysteiden ja kosteiden laastien kuivuminen nopeutuu tuntuvasti. Nopeampi kuivuminen säästää aikaa myös arvokasta aikaa mattoja puhdistettaessa – lisäksi luonnonkuitupinnat eivät muuta muotoaan ja ruma aaltoilu voidaan välttää.

Näin se käy

Tehokas TFV 30 S soveltuu kaikkeen käyttöön. Laitteessa tehoa voidaan säätää kolmiportaisesti, joten ilman määrä voidaan sovittaa optimaalisesti eri kuivaustarpeisiin. Laite on lisäksi erittäin energiatehokas – se on suorituskykyinen ja säästää samalla energiaa. Se voidaan säätää käytettäessä ja varastoitaessa kolmeen eri kulmaan 0°, 45° tai 90°. Pinottavan turbopuhaltimen kotelo on lähes rikkoutumatonta polyeteeniä, joten se on sekä kevyt että kestävä.

Yleispuhaltimen ylivoimaisuudesta kertoo kaksi superkäytännöllistä yksityiskohtaa: TFV 30 S:n integroituun huoltopistorasiaan voidaan liittää suoraan joko toinen turbopuhallin tai ilmankuivain kuivausta tehostamaan. Lisävarusteena on saatavana kolmihaarainen letku, jolla ilmavirta voidaan kohdistaa yhdessä työvaiheessa enintään kolmeen kohteeseen.

Neljä hyvää etua:

  • luja polyeteenikotelo
  • kaksivirtaiset radiaalipuhaltimet ja erittäin suuri erikoisakseli
  • kolme puhallusnopeutta
  • integroitu huoltopistorasia lisälaitteita varten

Turbopuhallin TFV 30 S – kokemus vahvistaa: Paras tilata heti …

Ennen kuin on taas myöhäistä: Tilaa turbopuhallin TFV 30 S jo tänään ajankohtaiseen tarjoushintaamme normaalisti 322,40 €, nyt vain 179,95 € sis. alv – nyt Trotec-kaupassa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


*