UUSI Seinälle asennettava ilmastointilaite PAC-W 2200 SH: Uusi 3-in-1-ilmastointilaite jäähdyttää, tuulettaa ja poistaa kosteutta ilman häiritsevää ulkoyksikköä – vihdoin saatavana

Tällaisia ennätyshelteitä on ollut harvoin. Nykyisen helleaallon loppu ei ole näkyvissä, ja tunnetut ilmastoasiantuntijat pelkäävät, että tämänvuotista vastaavia kesiä tulee yhä useammin. Silloin kannattaa ennakoida hankkimalla moderni, energiaa säästävä split-ilmastointilaite, esimerkiksi PAC-W 2200 S, joka jäähdyttää, tuulettaa ja poistaa kosteutta ilmasta. Ja mikä parasta: Tyylikkäästi muotoiltu laite, joka on vihdoin saatavana, ei vaadi reikien työlästä poraamista ulkoseiniin eikä ruman ulkoyksikön asentamista.

Valitse kuumana kesänä kiinteästi asennettavan ilmastointilaitteen kaikki edut – ei poistoilmaletkua eikä häiritsevää ulkoyksikköä. Vain 20 cm syvä ja noin 100 cm leveä seinälle asennettava laite PAC-W 2200 S viilentää enintään 30 m² kokoiset tilat tuulen nopeudella, ja tavoitelämpötilan voi asettaa 16 °C – 30 °C. 3-in-1-ilmastointilaite vakuuttaa myös ilmankuivaimena tai tuulettimena, kun viilennys ei ole käytössä. Ulkoseinälle ei tarvita häiritsevää ulkolaitetta – kauneus säilyy ja huoltokustannuksen jäävät myös pois. Jos päätät muuttaa, voit irrottaa kompaktin seinälle asennettavan laitteen helposti ja ottaa sen mukaan.

Näin se käy

PAC-W 2200 S voidaan yleensä asentaa ongelmitta vuokra- tai omistusasuntoihin.  Ulkoseinään tarvitaan vain kaksi reikää (∅ 18 cm), jotta ilmastointilaite voidaan asentaa seinälle. Näiden tuloilma- ja poistoilmajohtojen läpi raitis ilma pääsee tilaan ja vastaavasti lämpö siirretään sisältä ulos.  Seinälle asennettava ilmastointilaite jäähdyttää ilman lämmönsiirrinulkoyksikkö, joten ilmastointilaitteen ja ulkoyksikön väille ei tarvitse asentaa kylmäainepiiriä.  Asennukseen ei siksi tarvita koulutettua ilmastointiasentajaa.

Moderneimpaan teknologiaan perustuva ilmastointilaite PAC‑W 2200 SH on ilahduttavan energiatehokas. Se yhdistää kolme ilmastointitoimintoa, joilla on mahdollista luoda miellyttävä asuinilmasto ympäri vuoden.  Kolmea toimintoa jäähdytys, tuuletus ja ilmankuivaus voidaan käyttää toisistaan riippumatta, joten design-soveltuu ympärivuotiseen käyttöön.  Energiansäästötila vähentää jo pientä energian kulutusta vielä lisää.

Voit säätää kaikki PAC‑W 2200 S:n asetukset intuitiivisesta ohjauspaneelista, mukavalla IR-kaukosäätimellä tai Trotec Mobile App Trotec Assistentilla. Tulet aikaisemmin kotiin ja kaipaat viilennystä.  Onnistuu – aktivoi ilmastointilaite matkalla mukavasti älypuhelimella tai tabletilla.

3-in-1-ilmastointilaitteen mukavuus on omaa luokkaansa. Laitteessa on 24 tunnin ajastin, hiljainen yötila ja automaattinen lämpötilan säätö, kätevä ilmankuivaus, kolminopeuksinen tuuletus sekä mukava ohjaus sovelluksella. Irrotettava ja helposti puhdistettava ilmansuodatin nukan, eläinten karvat ja pölyn sisäilmasta. Etuosan ilmalamelli on suunniteltu jakamaan jäähdytetty ilma laajalle alueelle huoneessa integroidun kääntötoiminnon avulla.

Neljä erityisen hyvää etua:

  • 3-in-1-ilmastointilaite jäähdyttää, tuulettaa ja poistaa kosteutta
  • ultraohut seinälle asennettava laite ilman ulkoyksikköä – ei kiinteistön julkisivua rumentavia osia
  • vähäinen asennusvaiva
  • WLAN-yhteys ja älypuhelinohjaus mobiilisovelluksella.

Seinälle asennettava ilmastointilaite PAC-W 2200 SH – edullista merkkilaatua Trotecilta

Trotecin merkkilaatu takaa arvon, turvallisuuden ja käytettävyyden. Tilaa mieluiten jo tänään uusi seinälle asennettava ilmastointilaite PAC-W 2200 S ajankohtaiseen tarjoushintaamme, normaalisti 1246,20 €, nyt vain 999,95 € sis. alv. – nyt Trotec-kaupassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*