Trotec ja Dantherm järjestävät yhteisen työpajan Heinsbergissä

Kokous Trotecissa:
Trotecin Profi-Centerissä Heinsbergissä järjestettiin 24. ja 25. elokuuta 2022 työpaja Danthermin ja Trotecin allas- ja kaupallisille tiimeille.

Molempien yritysten tiimin jäseniin tutustumisen lisäksi keskityttiin kokemusten, teknisten yksityiskohtien ja työmenetelmien vaihtoon.

Ensin Danthermin vierailijoille järjestettiin yritysvierailu Trotecissa. Uudet kollegat saivat muun muassa kattavan kuvan korkeavarastosta ja tuotantohalleista.

Sen jälkeen koulutustilaisuuksissa ja työpajoissa vaihdettiin yksityiskohtaisesti tietoja erilaisista tehokkaista ilmankuivaajamalleista. Koska Dantherm ja Trotec ovat kaksi kosteudenpoistotekniikan asiantuntijaa, molempiin suuntiin siirtyi paljon tietotaitoa ja kokemusta.

Illalla ohjelmassa oli erityinen kohokohta:

Heinsbergin tapahtumagastronomiassa ”Villa Glanzstoff” kaikki osallistujat nauttivat erinomaisesta ruoasta ja viihtyisästä ilmapiiristä yhdessä.

Kaiken kaikkiaan Trotec Profi-Centerissä järjestetty työpaja oli täydellinen menestys! Tältä pohjalta tiimin jäsenet yhdistävät voimansa voidakseen vastata entistä paremmin asiakkaiden vaatimuksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lähettämällä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn tietosuojakäytäntömme mukaisesti.


*